Αρχική Ειδήσεις Life Style Η άγνωστη συγκινητική ιστορία της Ελένης Μενεγάκη (video)

Η άγνωστη συγκινητική ιστορία της Ελένης Μενεγάκη (video)

0
471

Τι αποκάλυψε ο Μάκης Πουνέντης

Στην «Ελένη» της Τρίτης, ο Μάκης Πουνέντης αποκάλυψε στον αέρα μια άγνωστη, συγκινητική ιστορία, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη και μια τηλεθεάτρια, η οποία προσπαθούσε για χρόνια να κάνει παιδί.

«Ήθελα εδώ και μέρες να σας το πω -ξέρω ότι εσένα δεν σου αρέσουν αυτά να στα λέω αλλά εγώ θα τα πω. Πήγα πριν απο 5-6 μέρες σε ένα μαγαζί με σοκολατάκια στο Χαλάνδρι. Ήταν εκεί μια κυρία, η Ειρήνη, η οποία μου λέει: «Πάρε όσα σοκολατάκια θέλεις, αλλά θέλω να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη».

Πριν από 2-3 χρόνια είχες καλέσει στην εκπομπή κάποιον γιατρό που μιλούσε για εξωσωματική γονιμοποίηση. Έστειλε μήνυμα αυτή η κυρία ζητώντας να μάθει πώς μπορεί να επικοινωνήσει με τον γιατρό για να την βοηθήσει, καθώς προσπαθούσε να κάνει παιδί. Και η Ελένη Μενεγάκη, κυρίες και κύριοι, την πήρε προσωπικά τηλέφωνο και όχι μόνο την βοήθησε… Μετά από ένα χρόνο έκανε το παιδάκι της, το οποίο τώρα είναι δύο ετών.

Μου είπε «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το καλό που μου έκανε»! Της είπα «Αυτή είναι η Ελένη Μενεγάκη, δεν μου κάνει καμία εντύπωση».

Συγκινημένη η Ελένη, σχολίασε στη συνέχεια: «Όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, ξέρετε πόσο πολύ είναι μέσα της και δεν βγαίνει ποτέ από το μυαλό της. Καμιά φορά γίνεται πόνος, καημός, πίκρα… Υπάρχουν γυναίκες που μου έχουν στείλει μήνυμα «μη μιλάτε άλλο για μωρά, δεν μπορώ να κάνω παιδί, με ενοχλείτε, με πονάτε»! Και αυτές τις έχω πάρει τηλέφωνο κι έχουν βρει το δρόμο τους κι έχουν κάνει και παιδί».

zappit

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ