ΒΙΝΤΕΟ: Αποθέωση και «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» στο πρόγραμμα του Νότη Σφακιανάκη

19
1582

Ένα 15λεπτο βίντεο έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες όπου φαίνεται ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, να ανοίγει διάλογο με υποστηρικτές (όπως φαίνεται) της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, ακούγεται να βγάζει και κάποιου είδους λόγο για περίπου 5 λεπτά, στον οποίο αναφέρεται με άκρως κολακευτικά λόγια για εκείνους, τον δολοφονημένο Σολωμού Σολωμού, ενώ στο μαγαζί ακουγόταν και το σύνθημα «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Ο Νότης Σφακιανάκης δεν παρέλειψε να εξηγήσει γιατί είναι «μαζί με την Χρυσή Αυγή».

Οι υποστηρικτές του κόμματος φώναζαν συνθήματα της Χρυσής Αυγής, ενώ ο ίδιος ο τραγουδιστής ανέφερε από την πίστα πως αυτό που κάνουν είναι «αντίσταση» και ο λόγος που δεν συμμετέχει μαζί τους στα συνθήματα είναι επειδή ο ίδιος το αισθάνεται μέσα του.

Όταν ο κ. Σφακιανάκης τραγούδησε το «Ήταν τρελός» και στο video wall πίσω του έπαιζε βίντεο με τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο όταν όσοι βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Ο Νότης Σφακιανάκης μεταξύ άλλων είπε: «Ζούσε στις μέρες μας, σίγουρα θα ήταν μαζί σας. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που δεν ξεχνούν. Εσείς αυτό που κάνετε αντίσταση. Κι εγώ υποστηρίζω τους αντιστασιακούς του σήμερα».

Τότε, οι χρυσαυγίτες άρχισαν να φωνάζουν «Ισαάκ, Σολωμέ, δεν θα σας ξεχνώ ποτέ». Ακολούθησαν ναζιστικοί χαιρετισμοί και το σύνθημα «Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή».

Δείτε το βίντεο περίπου από το 7ο λεπτό και μετά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Νότης Σφακιανάκης, με το θάρρος της γνώμης του και την αγάπη του για την Πατρίδα, συνεχίζει να δίνει πόνο σε όλα τα αφελληνισμένα παπαγαλάκια του καθεστώτος.

  2. ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΟΤΗΣ ? ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ? ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ. ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ-ΣΟΛΩΜΟΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ……ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ….

    • ποτε ηταν ΠΑΣΟΚ ο νοτης?πας καλα,ποτε δεν ειχε ψηφισει,μαλιστα από το μαγαζι σχολασε πολλους κολαούζους βουλευταδες

      • Άκου χρυσαυγόπουλο…Όταν κατέβαινε στη Ρόδο για να στηρίξει τον τότε φίλο του Νικητιάδη…..Όταν οι περισσότεροι χοροί του ΠΑΣΟΚ γινόντουσαν στο μαγαζί του..Τώρα έγινε παράρτημα των γραφείων της χρυσής αυγής..Δικαίωμα του….Αλλά για σκέψου να σου κάνει μαθήματα πολιτικής ο νότης και απο κάτω οι ουγκ…Φοβερή διασκέδαση…..

    • και αυτοι που ψηφισαν συριζα σημερα θα πρεπει να αυτοκτονησουν συμφωνα με τη λογικη σου ε???

  3. Εδώ που τα λέμε…άνοιξε και το τριώδιο ταιριάζει στην περίσταση!!
    Φήμες λένε ότι το νέο καλλιτεχνικό όνομα του Νότη θα είναι το…Νότη-ςς Σβαστικιανάκης!!

  4. προβατακια ξυπνατε.πραγματικοι νεοναζι χιτλερικοι ειναι συριζα νδ πασοκ ανελ ποταμι λεβεντης

    που ψηφιζουν χιτλερικα ναζιστικα μνημονια και ληστευουν τον λαο.

  5. με πάθος το ‘Εισαι ενα πιστολι’ και να το αφιερώνει στον καSSιδιαρη.

  6. …. ντροπή για το νησί μας. Δημοκράτες κωοι να ξυπνήσουμε να αντισταθούμε σε όλη αυτή την φασιστική επίθεση που δέχεται το νησί. Το νησί μας είχε, έχει και θα έχει δημοκρατική παράδοση και κάθε είδους φασισμός δεν έχει θέση.

  7. Δυο ευχάριστα χορευτικά μπαλετακια στα διαλείμματα, οταν αλλάζει ο Notis τα βερσατσε και τα μπος.

    Στο πρωτο, ο Παππας σε μπουλικο προσκοπικό ανσαμπλ. Να σημειωθεί οτι η καλτσα στο γόνατο και τα καυτά σορτς αποσκοπούν στο να σκανδαλίσουν το θερμόαιμο κοινό – επιτυχώς, τολμουμε να πούμε, αφου το κοινό ζητησε διπλό ανκορ:
    http://images.greece.com/news/0/193/Golden_Dawn_pictures_expose_Nazi_leanings_1.jpg

    Και στο δευτερο, μινιμαλιστικής αισθητικής, ο ΚαSSιδιαρης με πολλα γυμνοστηθα αγόρια. Παρατηρήστε το γάντι στυλ-μαικλ-τζακσο του μπακ ντανσερ. Σε αραβική χορογραφία, προφανως λογω της ανατολίτικης εμφάνισής τους. Οι καλλιτέχνες δεν χαιρετούν ναζιστικά, αλλα προσπαθούν να αποκρούσουν τα γαρυφαλλα, μη βγάλουν κανα μάτι – εξού και το γυαλί:
    http://3.bp.blogspot.com/-b7CxSAIvgkw/VQl6Ie-XH-I/AAAAAAAAJ4o/mOkwDNkOtxY/s1600/B0Yt7qKIIAA9wxs.jpg

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ