Ο Παπαγιάννης περνά στην αντεπίθεση και πάει στα δικαστήρια τη Σοφία Παυλίδου!

0
294
«Πόλεμος» για όσα έγιναν στα καμαρίνια!

Ο ηθοποιός (μέσω της δικηγόρου του) υποστηρίζει ότι τραυματίστηκε και ο ίδιος

Μετά τις καταγγελίες για εξύβριση και ξυλοδαρμό, που έκανε εις βάρος του η Σοφία Παυλίδου αναφορικά με το επεισόδιο μεταξύ τους στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο Μάνος Παπαγιάννης περνάει τώρα στην αντεπίθεση!

Ο ηθοποιός αποφάσισε να… σπάσει τη σιωπή του μέσω της δικηγόρου του, μεθοδεύοντας παράλληλα νομικές ενέργειες εναντίον της συμπρωταγωνίστριάς του στην παράσταση «Πετάει πετάει». Σκοπός του -όπως υποστηρίζει η πλευρά του- είναι να προστατευτούν η προσωπικότητα και η οικογένειά του.

«Ο κ. Παπαγιάννης έχει ιατρική βεβαίωση ότι τραυματίστηκε και ο ίδιος. Εχει εκδορές και αμυχές» δήλωσε στην «Espresso» η πληρεξούσια δικηγόρος του ηθοποιού Ελένη Τσαμολιά, σημειώνοντας ότι όσα έχουν ακουστεί εις βάρος του σε σχέση με το περιστατικό είναι παντελώς ανακριβή. «Σε καμία περίπτωση δεν χειροδίκησε απέναντι στην κυρία Παυλίδου και ό,τι περιγράφεται και αναπαράγεται μέχρι στιγμής δεν ισχύει.

Ο ίδιος επέλεξε να μη μιλήσει αρχικά, διότι θεώρησε ότι πρόκειται για ένα περαστικό, το οποίο έπρεπε να μείνει μεταξύ των δύο ανθρώπων που αφορά. Ομως από τη στιγμή που πήρε τέτοια έκταση, ο άνθρωπος έχει προσβληθεί ανεπανόρθωτα και η απόφασή του είναι πλέον να αποταθεί στη Δικαιοσύνη. Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια και να προστατέψει την οικογένειά του και την προσωπικότητά του» συνέχισε στις δηλώσεις της στην «Espresso» η κυρία Τσαμολιά.

Οπως μας είπε, υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν και μια ένταση μεταξύ τους, όταν ο ηθοποιός πήγε στο καμαρίνι της συναδέλφου του. «Η κυρία Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του και ο κ. Παπαγιάννης την απώθησε για να αποφύγει τις αμυχές» ανέφερε η δικηγόρος, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπήρξε χειροδικία από την πλευρά του. «Ο κ. Παπαγιάννης βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία 15 χρόνια. Αν δεν σεβόταν τους συναδέλφους του, θα είχε ακουστεί κάτι. Γι’ αυτό και θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Δεν γίνεται να μην αποκαταστήσει την αλήθεια και να μην προστατεύσει τον εαυτό του. Εχει μια οικογένεια πίσω, μια διαδρομή… Βρίσκεται τόσα χρόνια στον χώρο και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν» εξήγησε η κυρία Τσαμολιά.

Για την ιστορία, οι δύο ηθοποιοί ήρθαν σε ρήξη την περασμένη Πέμπτη αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν ανέφερε κάποιες ατάκες πάνω στη σκηνή και ο Μάνος τής ζήτησε τον λόγο. Μεταξύ τους υπήρξε ένας έντονος διάλογος και, όπως κατήγγειλε αργότερα η Παυλίδου, ο Παπαγιάννης την άρπαξε από τον λαιμό και την πέταξε κάτω, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μεταφερθεί στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας. Μάλιστα, η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της ότι κατέθεσε μήνυση κατά του συναδέλφου της μετά το επεισόδιο και ότι, αν και θα ήθελε πολύ να είχε τεθεί σε εφαρμογή και η διαδικασία του Αυτοφώρου, τελικά οι Αρχές δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ξέσπασμα από τον Φερεντίνο

Οργή του Χρήστου Φερεντίνου για τον Μάνο Παπαγιάννη. Με μια ανάρτησή του στο Instagram ο παρουσιαστής εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή του στην πρώην γυναίκα του, ξεσπώντας εναντίον του ηθοποιού και -όπως έγραψε χαρακτηριστικά- εκείνων που τον καλύπτουν.

«Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο» έγραψε ο παρουσιαστής κάτω από μια μαύρη εικόνα που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Και συνέχισε εξαπολύοντας κατηγορίες εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη:

«Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφό του, μια μητέρα 2 παιδιών, επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αίσχος και για όσους τον καλύπτουν από την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγγνώμη». Σημειώνεται ότι παρά τον χωρισμό του από τη Σοφία Παυλίδου ο Χρήστος Φερεντίνος διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί της και βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

Παναγοπούλου: «Δεν απολύω κανέναν»

Αμεση ήταν και η αντίδραση της Βάσιας Παναγοπούλου σε όλα όσα λέγονται σχετικά με το περιστατικό. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας του θεάτρου Χυτήριο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το εξής μήνυμα: «Δεν είμαι δικαστήριο και δεν είμαι Αστυνομία. Σχετικά με το περιστατικό της Σοφίας και του Μάνου, λυπάμαι πολύ.

Ομως να με συγχωρείτε που δεν απολύω κανέναν -και ας μου ζητήθηκε να απολύσω τον Μάνο- και φυσικά περιμένω τη Σοφία την Τετάρτη στη δουλειά της. Αν κάποιος φταίει, θα τιμωρηθεί εκεί που πρέπει δηλαδή στη Δικαιοσύνη.

Τάσσομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας που μπορεί να υποστεί λεκτική, ψυχολογική ή σωματική βία – αλλά δεν είμαι δικαστής. Υπερασπίζομαι την εργασία όχι μόνο όσων είναι επάνω στη σκηνή, αλλά και όλων των εργαζόμενων στο θέατρό μου. Ηρεμα, λοιπόν, και να σας ενημερώσω πως για οποιαδήποτε ζημιά υποστώ εγώ ή η επιχείρησή μου θα διεκδικήσω τα νόμιμα».

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ