Τίτλοι τέλους στην «κούρσα» του έρωτα!

0
901

Η πρώτη κίνηση για το φινάλε της σχέσης τους έγινε από την πλευρά της τραγουδίστριας

Η Ελένη Βιτάλη χώρισε από τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της Τέλη Κουτσούκο

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η Ελένη Βιτάλη και ο οδηγός ταξί Τέλης Κουτσούκος δεν είναι πια μαζί. Η «κούρσα» του έρωτά τους έλαβε τέλος. Χώρισαν πριν από λίγους μήνες έχοντας συμπληρώσει οκτώ χρόνια κοινής πορείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι τίτλοι του τέλους έπεσαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν οι δυο τους επέστρεψαν από το κτήμα του Τέλη, στην Ηλεία, όπου είχαν πάει μαζί για να μαζέψουν ελιές.

Μάλιστα, το δυσάρεστο νέο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον στενό κύκλο του ζευγαριού, καθώς κανένας από τους δύο δεν είχε δείξει ότι σκεφτόταν τον χωρισμό.

Η τραγουδίστρια και ο ταξιτζής, οι οποίοι γνωρίστηκαν εντελώς τυχαία στα μέσα του 2009 όταν εκείνος την πήρε κούρσα με το ταξί του, υπήρξαν πολύ αθόρυβο και διακριτικό ζευγάρι.

Τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που ήξεραν πως ο οδηγός της Ελένης, ο οποίος εξελίχθηκε σταδιακά στον πιο στενό συνεργάτη της, ήταν ο σύντροφός της και στη ζωή. Η ίδια, σε συνέντευξή της σε κυπριακή εφημερίδα τον Μάιο του 2015, ένιωσε την ανάγκη να εξομολογηθεί δημόσια ότι βιώνει και πάλι την ευλογία του έρωτα, δίχως όμως ν’ αποκαλύψει κανένα στοιχείο του αγαπημένου της, πλην του μικρού ονόματός του.

«Ηταν ευσεβής πόθος αυτός. Να μου δώσει έναν σύντροφο για τα γεράματα. Ο Τέλης είναι πολύ στωικός… Ατόφιος άνθρωπος. Λίγο σαν τον Αντονι Κουίν, που έλεγε “αυτά που δεν μπορώ να σου πω θα σ’ τα χορέψω”. Σαγρέ άνθρωπος. Με γειώνει. Τον αγαπώ γι’ αυτό που είναι και μ’ αγαπάει γι’ αυτό που είμαι. Είμαι ευλογημένη» είχε δηλώσει τότε η καλλιτέχνιδα, η οποία συμπράττει φέτος σε νυχτερινό κέντρο με τη Μαρινέλλα και τη Γλυκερία.

Αρκετό καιρό μετά, η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας περισσότερα στοιχεία για τον σύντροφο της Ελένης, τον Τέλη Κουτσούκο, και για τη γνωριμία τους μέσα στο ταξί, που έμελλε να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. Δυστυχώς, τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Ετσι, και σ’ αυτή την περίπτωση η φθορά του χρόνου ήταν που έφερε τριγμούς στη σχέση τους, οδηγώντας την τελικά σε άδοξο φινάλε.

Ρύθμιζε τα επαγγελματικά της

«Ο Τέλης ήταν συνέχεια μαζί με την Ελένη στο σπίτι και το καμαρίνι της, κανονίζοντας για εκείνη σχεδόν όλα τα επαγγελματικά της θέματα. Αυτό στην αρχή τής άρεσε πολύ. Στην πορεία, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Η Ελένη είναι μεν δοτική και της αρέσει η συντροφικότητα, όμως παράλληλα είναι κι ένας πολύ ανεξάρτητος άνθρωπος» λέει στην «Espresso» καλά πληροφορημένη πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. Και συνεχίζει: «Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη ακριβώς και πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Αλλωστε, οι δυο τους κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι στους οποίους μιλούσαν για τον δεσμό τους. Το σίγουρο είναι πως η πρώτη κίνηση για το φινάλε ήρθε από την πλευρά της Ελένης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τέλης μπήκε στη ζωή της Βιτάλη περίπου ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του άντρα της Βαγγέλη Ξύδη, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, αλλά διατηρούσαν άριστες σχέσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ