Ίδιος ο μπαμπάς του! Το μέλλον του Νότη στα χέρια του γιου του

3
1845

❱❱ Ο 22χρονος Απόλλωνας ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις  του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή

Παραγωγός και μάνατζερ του Νότη Σφακιανάκη είναι πλέον ο γιος του, Απόλλωνας! Οποιος θέλει να δώσει τραγούδι στον δημοφιλή καλλιτέχνη, να του πάρει συνέντευξη ή να τον καλέσει σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθεί με τον μοναχογιό του.

Ο 22χρονος Απόλλωνας (μικρή φωτό), ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μουσική, αλλά από άλλο… μετερίζι, αυτό της ενορχήστρωσης, αναλαμβάνει, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», τις δημόσιες σχέσεις του καλλιτέχνη, ύστερα από κοινή απόφαση των δύο. Ο ταλαντούχος νεαρός -όλοι λένε ότι μοιάζει πολύ στον διάσημο μπαμπά του- είναι ένας από τα δίδυμα το άλλο είναι η Αφροδίτη που έχει αποκτήσει ο τραγουδιστής από τον γάμο του με την Αγγλίδα Κίλι.

Σπούδασε στη Βρετανία

Και τα δύο παιδιά σπούδασαν στη Βρετανία, τόπο καταγωγής της μητέρας τους. Η μεν Αφροδίτη, σχέδιο μόδας -ασχολείται ερασιτεχνικά με τη διακόσμηση υποδημάτων-, ο δε Απόλλωνας, μουσική, και πλέον έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και κάνουν τα πρώτα επαγγελματικά βήματά τους, πάντα με τη βοήθεια και την ενθάρρυνση των γονιών τους.

Ολα αυτά τα χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης έχει φροντίσει ώστε να κρατήσει την οικογένειά του -κυρίως τα παιδιά του- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις ελάχιστες φορές που έχει μιλήσει γι’ αυτά σε συνεντεύξεις του έχει πει για το πώς αντιδρούν στα δημοσιεύματα των τελευταίων χρόνων που βάλλουν εναντίον του. Αφορμή, μάλιστα, στάθηκε ένα δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει χαστουκίσει -σχεδόν τρία χρόνια πριν- τον τότε σύντροφο της κόρης του.

«Εχουν καταλάβει ποιος είναι ο πατέρας τους και ότι αυτό που παρουσιάζουν είναι λάθος, οπότε δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις! Θα σου πω ότι πρόσφατα άνοιξα την τηλεόραση και είδα πως χαστούκισα τον πρώην της κόρης μου. Κατεβαίνω κάτω και της λέω “καλά δεν του έκανα;”. Εκείνη τη μέρα έτυχε να έχω βγάλει και έρπητα στο χείλος μου. Οταν πήγα στο μαγαζί, τους έλεγα “Τον πλάκωσα στα χαστούκια, αλλά μου έριξε κι αυτός κάνα δυο”. Το διακωμωδώ, τι να κάνω;» είχε πει.

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς καθαρόαιμους απόγονους των αρχαίων Ελλήνων, άντε μήπως και καθαρίσει η Γη από τα Νεφελίμ με τα σκυλοτράγουδα του που ούτε οι κουφοί δεν αντέχουν να ακούνε!!

    • ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ.. ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ