ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με αστείρευτο κέφι & χορό η Φιλανθρωπική Μουσική Βραδιά των Γυναικών χωρίς σύνορα, στο ξεν. Νεφέλη στη Λάμπη

3
5245

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης πραγματοποίησαν απόψε οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Κω στο ανακαινισμένο και υπό νέα διεύθυνση (με Τόμυ και Εύη Φαγκρίδα) ξεν. Νεφέλη στη Λάμπη, με διπλό φιλανθρωπικό και κοινωνικό σκοπό: από τη μια να βοηθήσουν να στρωθεί το πασχαλιάτικο τραπέζι σε ανήμπορους συμπολίτες μας και από την άλλη να ενισχυθεί ο εξοπλισμός του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο μας.

Τη βραδιά άνοιξε η Πρόεδρος των Γυναικών Χωρίς Σύνορα Κω Τασία Μπεσίρη με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλες και όλους τις-τους παριστάμενους/ες, καθώς και όλους τους χορηγούς της βραδιάς αλλά και της πλούσιας λαχειοφόρου.

Η βραδιά κύλησε με πολύ χορό και διασκέδαση με την ξεσηκωτική ορχήστρα των: Ράλλη Σχοινάκι πλήκτρα-τραγούδι, Παντελή Χατζηανδρέου μπουζούκι και Βιβή Φυσίκα τραγούδι.

Τα έσοδα από την λαχειοφόρο (με ακριβά κοσμήματα και ρολόι) θα διατεθούν για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου (ΒΙΝΤΕΟ η κλήρωση και οι τυχερές της βραδιάς).

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα συνοδευόμενη από τον Δημ. Σύμβουλο Σ. Πη και την Σ. Κανταρζή, η Περιφ. Σύμβουλος Ε. Σβύνου και πολλές φίλες και φίλοι της οργάνωσης.

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΟΡΑΣΑ ΛΑΧΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ