«Παρένθετη κύηση: Μύθοι και αλήθειες» Ι Εκδήλωση ΕΓΕ Κω σε συνεργασία με Δικηγορικό σύλλογο και Ιατρικό σύλλογο Κω

16
12779

Με μεγάλο ενδιαφέρον, η εκδήλωση της ΕΓΕ Κω, με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω και τον Δικηγορικό Σύλλογο, με θέμα » Παρένθετη Κύηση: Μύθοι και Αλήθειες», την Κυριακή 19 Μαίου στο κιν/ θέατρο Ορφέας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης, θέματα που αφορούν την παρένθετη κύηση, την εργαλειοποίηση του σώματος της γυναίκας, την υιοθεσία, τη βιομηχανοποίηση της γενετικής, ζητήματα βιοηθικής κ.ά.
Στη συζήτηση τέθηκε και το ζήτημα της επικείμενης νομοθέτησης της ισότητας στον γάμο και το ζήτημα της παρένθετης κύησης, η οποία, σύμφωνα με τις δηλώσεις της κυβέρνησης , δεν θα προβλέπεται ως δυνατότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών

Πηγή: https://www.kostv.gr/

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Επόμενο είναι να ψηφίζονται νόμοι στα μέτρα και σταθμά των συμφερόντων τους.
      Κλιματική αλλαγή, νόμοι διαστροφικοί, υπέρμετρη δημοκρατία, παραθυράκια που αφήνουν ελεύθερους κατάδικους που ξανάσκοτώνουν , υπερπληθωρα εγκληματικών φατριών από όλην ανατολική Ευρώπη, οπωρικα λιγοστά και αυτά μέσα στα δηλητηρια, κρεατικά μεσα στις ορμόνες και στις ψαροτροφες, παιδιά γυμνασίου που κτυπανε ανελέητα συμμαθητές τους χάριν του tic tok, σκοτωμοί για ένα πάρκινγκ, καθημερινές γυναικοκτονιες, άκριβεια στα ράφια σε τιμές που οι μισθοί ωχριούν μπροστά τους σκουλαρικοφόροι και κοτσιδατοι νεαροί και ξέκοιλες βαμμένες νεανίδες με νύχια 40cm έτοιμες να ξεσκίσουν σάρκες και καθηγητές αδιάφορους ως επί το πλείστον στην άσκηση των καθηκόντων τους κλπ…κλπ…κλπ..
      Σε αυτήν την κοινωνία δυστυχώς ζούμε χωρίς επιστροφή.

  1. Εκδηλωση με μηδαμινη συμμετοχη(συγγενεις οι περισσοτεροι).Ο κοσμος εχει πολλα πολλα προβληματα κ.ΕΓΕ.Σταθειτε στη φτωχεια συνανθρωπων μας και σε αστεγους……..

  2. Η παρένθετη μητέρα νομιμοποιήθηκε από το 2014 τώρα ξυπνήσατε; που είναι η κινητοποιήσεις τους για την εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος και την αγοραπωλησία βρεφών από μητέρες τέρατα που πουλάν το ίδιο το σπλάχνο τους σαν κοινό προϊόν;

  3. Εκδηλωση για να να λενε οτι κατι παρουσιαζουν.Εμποριο γυναικειου σωματος.Αυτα ειναι.Τα παιδακια τι φταινε;

  4. Σωστη τοποθετηση της βιολογου!!!Αξιες!!!Σεβασμος!!!Αξιοπρεπεια στη γυναικα !!!Μπραβο της!!!

  5. πλουσια τσεπη!!!Τον κοσμο τον ενδιαφερει η καθημερινοτητα και η επιβιωση του.Καλο ειναι να σταθειτε διπλα στον πασχοντα ανθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ