ΕΓΕ Κω: Προβολή της ταινίας «Γυναικείες Κουβέντες»

2
4041

Η ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Ελλάδας –Παράρτημα Κω, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, πραγματοποίησαν προβολή της ταινίας
« ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ», σε σενάριο και σκηνοθεσία της Sarah Polley, (Oscar καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου 2023), την Κυριακή 26 Μαρτίου.
Η ταινία παραγωγής 2022, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2018 της Miriam Toews και είναι εμπνευσμένο από γεγονότα της πραγματικής ζωής που συνέβησαν στην αποικία Manitoba, μια απομακρυσμένη και απομονωμένη κοινότητα Μενονιτών στη Βολιβία.
Λίγα λόγια για την ταινία ανέφερε λίγο πριν την προβολή, η γραμματέας της ΕΓΕ Κω Χρυσούλα Σαπουλίδου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου,η Βάσω Παπανδρέου,η Αγγέλα Κοκκολα,η Μελίνα Μερκούρη και μερικές άλλες που μου διαφεύγουν ελλειπαν.Ο πονηρός Ανδρέας Παπανδρέου είχε οργανώσει τις γυναίκες στο κόμμα υποτίθεται για τα δικαιώματα τους, για να ασχολείται η Μαργαρίτα και αυτός να ασχοληθεί με την Μιμή.Θεσπισε το αυτόματο διαζύγιο και τον πολιτικό γάμο.Στην δεκαετία του 1980 ήταν μόδα να είσαι στην εγε.Και διηγωντας τα,να κλαίς…..

  2. Πολύ καλή πρωτοβουλία της ΈΓΕ για μια πολύ καλή ταινία.ευχαριστουμε και περιμένουμε και άλλες τέτοιες συνεργασίες με τον Ορφέα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ