Πότε ήταν η τελευταία φορά που θαυμάσατε το σώμα σας;

0
1586

Εάν δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιταχτήκατε στον καθρέφτη και θαυμάσατε το σώμα σας, ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε τη διαδεδομένη πλέον… λιποαναρρόφηση. Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις παγκοσμίως, που χάρη σε εξελιγμένες ιατρικές τεχνικές, μας επιτρέπει να επιτύχουμε άριστα αισθητικά αποτελέσματα, με απόλυτη ασφάλεια.

 

Τι είναι, όμως, η λιποαναρρόφηση;

Η λιποαναρρόφηση εφαρμόζεται, προκειμένου να βελτιωθούν τόσο η εμφάνιση, όσο και το σχήμα συγκεκριμένων περιοχών του σώματος, χωρίς ωστόσο να αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος. Εάν, το περιττό τοπικό πάχος σας εντοπίζεται π.χ. στους μηρούς, στις γάμπες, στην κοιλιά, στην πλάτη κ.α, μην διστάσετε να ενημερωθείτε από κάποιον έμπειρο και εξειδικευμένο γιατρό. Η λιποαναρρόφηση θα σας βοηθήσει να σμιλέψετε την σιλουέτα σας, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση της αυτοπεποίθησης και γενικότερα στη βελτίωση της ψυχολογίας σας. Το κόστος της εξαρτάται συνήθως από τον αριθμό των περιοχών στις οποίες θα εφαρμοστεί η μέθοδος, γι’ αυτό και η ακριβής τιμή θα προκύψει έπειτα από συζήτηση με τον θεράποντα γιατρό.

 

 

Υπάρχει και λιποαναρρόφηση προσώπου;

 

Σαφώς και υπάρχει λιποαναρρόφηση προσώπου. Ακριβώς επειδή ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του στο πρόσωπο και στον λαιμό, προδίδοντας έτσι την ηλικία μας, η λιποαναρρόφηση, μία πολύ διαδεδομένη αισθητική επέμβαση, μπορεί να πραγματοποιηθεί και στην περιοχή του λαιμού, καθώς εκεί σημειώνεται μεγάλη χαλάρωση. Με τον τρόπο αυτό, διορθώνεται παράλληλα και το αντιαισθητικό διπλοσάγονο.

 

 

Πού μπορείτε να απευθυνθείτε;

Μιας και οδεύουμε σιγά-σιγά προς το καλοκαίρι και κανείς δεν θέλει να τον βρει απροετοίμαστο, μπορείτε να απευθυνθείτε για λιποαναρρόφηση, στον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Καρμίρη, ο οποίος διαθέτει πολυετή εξειδίκευση στο εξωτερικό και καινοτόμες τεχνικές. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το nkarmiris.gr, αντιμετωπίστε αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια, το αισθητικό ή λειτουργικό πρόβλημα του προσώπου ή του σώματός σας και υποδεχθείτε το καλοκαίρι… αλλιώς!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ