ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Υπέροχη η ετήσια εκδήλωση των Γυναικών Χωρίς Σύνορα στο ξεν. Πέλαγος με πολύ χορό & διασκέδαση

11
6194
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

 

Με μεγάλη προσέλευση και εορταστική διάθεση πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση των Γυναικών Χωρίς Σύνορα Κω για την ενίσχυση των φοιτητών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου PELAGOS στη Λάμπη.

Το καλωσόρισμα της βραδιάς έκανε η Πρόεδρος των Γυναικών χωρίς σύνορα Κω κ. Τασία Μπεσίρη αναφερόμενη στους σκοπούς και τις δράσεις της οργάνωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η οργάνωση καθώς και όλα όσα προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους (πλούσιος μπουφές και άφθονα ποτά) ήταν εξολοκλήρου προσφορά για τον σκοπό της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Παππάς, η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Δ. Τελλή, η Δημοτική σύμβουλος από το Όραμα & Δράση Κ. Κάννη και πάρα πολλές γυναίκες μέλη και φίλες της οργάνωσης.

Το κέφι κράτησε στα ύψη έως αργά η ορχήστρα των: Μαρία Βάκα (μπουζούκι) Ράλλη Σχοινάκη (πλήκτρα) και Βιβή Φυσίκα (τραγούδι).

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΟΛΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΑ -ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.

  2. Μα η ξεκάθαρη, αλάνθαστη και διαχρονική θρησκεία μας δεν λέει ότι η γυναίκα είναι βρώμικη, υπεύθυνη για όλα τα δεινά του κόσμου, που φύγαμε από τον παράδεισο, που δεν είμαστε πλέον αθάνατοι? Τι δουλειά έχουμε εμείς οι (καθόλου αυτάρεσκοι/νάρκισσοι, αλλά τελείως σεμνοι) υπόλοιποι πιστοί με τους συλλόγους τους, με την εξύμνηση του ωραίου φύλου, τη γιορτή της γυναίκας? Άμπου Ντάμπι που μας χρειάζεται….

    • Γυναίκες είναι το αλάτι της ζωής, όπως ευλογημένοι είναι όσοι πουλάνε αλάτι και νοστιμευουν τα φαγητά μας αλλο τόσο ευλογημένες είναι και οι γυναίκες που μας νοστιμευουν τη ζωή

      • Στην εκκλησία να τα πεις αυτά όχι σε εμενα. Όλες οι παραπάνω απόψεις είναι της εκκλησίας μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ