ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με εντυπωσιακή προσέλευση η βασιλόπιτα και η γενική συνέλευση των Γυναικών Χωρίς Σύνορα Κω

2
1649
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με εντυπωσιακή προσέλευση μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ξεν. Κως η ετήσια γενική συνέλευση της Οργάνωσης Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Κω.

Ο Ταμειακός απολογισμός καθώς και ο απολογισμός δράσης που έγινε από την Πρόεδρο της Οργάνωσης κ. Τασία Μπεσίρη εγκρίθηκε ομόφωνα.

Το κοινωνικό έργο της Οργάνωσης, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς,  είναι αθόρυβο αλλά πολύ ουσιαστικό και χρόνο με το χρόνο διευρύνεται.

Ακολούθησε η εκδήλωση βασιλόπιτας συνοδεία των ταλαντούχων καλλιτεχνών Μουσταφά Παϊζάνογλου στην κιθάρα και Αλέξη Παντελίδη στο τραγούδι, ταξιδεύοντάς μας με γνωστές ελληνικές μελωδίες, αλλά και με μουσικές του κόσμου.

Τυχερή της βραδιάς η οποία βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα πολύ όμορφο βραχιόλι χειροπέδα προσφορά της κ. Γρηγοριάδη ήταν η Πρεσβυτέρα κ. Νίτσα Διακοπαναγιώτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, ο Δημ. σύμβουλος Σ. Πης και στελέχη της παράταξης Όραμα και Δράση καθώς και πολλές κυρίες μέλη αλλά και φίλοι της οργάνωσης.

Ξανθίππη Αγρέλλη

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ