ΣΧΟΛΕΣ ΩΜΕΓΑ: Αναμένουμε να αποκατασταθεί το ζήτημα που προέκυψε εντός ολίγων ημερών!

2
1322

Σε απάντηση των Δημοσιευμάτων σχετικά με την ανάκληση αδείας του ΙΕΚ των Σχολών μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Το ΙΕΚ μας έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος προσφεύγοντας στην Δικαιοσύνη, ενώ συγχρόνως έχουμε κάνει και όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας ΑμεΑ στις κτιριακές μας υποδομές.

Η αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας έσπευσε να βγάλει απόφαση ανακλήσεως της αδείας μας χωρίς να μας καλέσει σε ακρόαση, κατά παράβαση της νόμιμης διαδικασίας και της ισχύουσας νομοθεσίας. Επιπλέον αγνόησε πλήρως το αίτημά μας για χορήγηση εύλογης προθεσμίας για να αποκαταστήσουμε ένα ελάσσονος σημασίας ζήτημα διαδικαστικής φύσεως, του οποίου μάλιστα η επίλυση είχε ήδη δρομολογηθεί. Κατόπιν των ανωτέρω, η απόφαση ανάκλησης της αδείας μας δεν λήφθηκε νομίμως.
Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τις αρχές δικαίου, στην αλήθεια και την ΓΝΩΣΗ, προασπίζοντας τα δικαιώματα των σπουδαστών μας, των αποφοίτων μας και τη φήμη μας, αναμένουμε να αποκατασταθεί το ζήτημα που προέκυψε εντός ολίγων ημερών!
 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ