«Θόλωνα και ήθελα να επιτεθώ σε κορίτσια», λέει ο σάτυρος των ασανσέρ – Πάνω από 50 επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1489

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ «ΣΤΟΧΟ» ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ο 29χρονος υποστηρίζει πως πάσχει από ψυχωτική διαταραχή και πως μέχρι πέρυσι έπαιρνε ειδική φαρμακευτική αγωγή και επισκεπτόταν ψυχίατρο – Είχε επιτεθεί σε πάνω από πενήντα ανήλικες κοπέλες

Στον ανακριτή Πειραιά οδηγήθηκε λίγο μετά την 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου, ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (06/07) από τους άνδρες της Ασφάλειας με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατά συρροή, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, έργω εξύβριση και παράνομη οπλοκατοχή.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Όλα ξεκίνησαν όταν η Aστυνομία έλαβε καταγγελίες και στη συνέχεια καταθέσεις σχετικά με τη δράση του 29χρονου σάτυρου ο οποίος έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια ακόμη και σε ασανσέρ! Όταν «έδεσε» η υπόθεση, τον συνέλαβαν.

«Αποδέχομαι τις επιθέσεις. Δεν ξερω τι με έπιανε και τις έκανα, ξαφνικά «θόλωνα». Όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα. Ίσως πάνω από δυο χρόνια. Πιστεύω ότι επιτέθηκα σε πάνω από 50 με 60 γυναίκες», ανάφερε στην προανακριτική απολογία του που σας παρουσιάζει το Newsbomb.gr, ο 29χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό δεκάδων γυναικών τα τελευταία χρόνια. «Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει. Εις βάρος του κατηγορουμένου υπάρχουν τουλάχιστον πέντε καταθέσεις κοριτσιών οι οποίες τον «καίνε».

Οι ατυχές κοπέλες τον αναγνώρισαν και κατέθεσαν πώς πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του στα ασανσέρ. «Με φίλησε με τη βία», ανέφερε χαρακτηριστικά μια από τις ανήλικες στην κατάθεσή της, στους άνδρες της Ασφάλειας.

Είχε «οργώσει» τον Πειραιά – Δράση και στο κέντρο της Αθήνας, Καρέα, Κουκάκι

Δείτε την ομολογία του 29χρονου:

drakos peiraia3b

drakos peiraiab 1

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ