Σοκ στον Πύργο: Αυνανιζόταν έξω από σχολείο μπροστά σε μαθητές

0
1677

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι μαθητές του 1ου Γυμνάσιου του Πύργου, με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας (15/05) έξω από το σχολείο τους.

Ένας 31χρονος άνδρας αναστάτωσε μια ολόκληρη πόλη χθες, με τις πράξεις του. Ήταν γύρω στις έξι το απόγευμα όταν ο άνδρας (Ρομά που κατοικεί σε συνοικία του Πύργου, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr) έφτασε έξω από το 1ο Γυμνάσιο και σταμάτησε, όταν είδε παιδιά να παίζουν μπάσκετ στην αυλή του.

Τότε, ευρισκόμενος έξω από την περίφραξη του σχολείου και κοιτώντας προς το μέρος των παιδιών, γδύθηκε και άρχισε να αυνανίζεται.

Τα παιδιά που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, τρόμαξαν ενώ κάτοικοι και γονείς που βρίσκονταν στα γύρω μπαλκόνια, άρχισαν να φωνάζουν, φοβούμενοι πως ίσως επιτεθεί στα παιδιά και κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν στο σημείο άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ο άνδρας δεν πτοήθηκε και συνέχισε να αυνανίζεται μπροστά στους έκπληκτους αστυνομικούς. Μάλιστα δεν δίστασε να στραφεί εναντίον τους, εξυβρίζοντας και απειλώντας τους. Εκείνοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Ηλείας, με την κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, της εξύβρισης κατά των αστυνομικών και απείθειας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο συγκεκριμένος άνδρας, είχε εμφανιστεί και τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή, όπου τον είχαν δει και πάλι να αυνανίζεται σε δημόσια θέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ