Θωμάς Αδάμου: Αυτός είναι ο συνταγματάρχης που έχασε τη ζωή του στην πτώση του ελικοπτέρου

4
2080

Ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου είναι ένας εκ των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στην πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, ο Θωμάς Αδάμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι και κατάγονταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας.

Ήταν πατέρας τριών παιδιών και υπηρετούσε στην Πρώτη Στρατιά στη Λάρισα, όπου και επιβιβάστηκε στο μοιραίο ελικόπτερο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Νικήτα, προστάτη των εφέδρων αξιωματικών, που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καρδίτσα, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, όπου παρέστη ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου καταθέτοντας στεφάνι.

1

2

3

6

8

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΣΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ… Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

  2. ΕΥΧΟΜΑΙ ΩΣ ΣΥΝΤΑΜΑΤΑΡΧΗΣ ΝΑ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΔΟΞΙΕΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

  3. Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια; Πρέπει να είσαι πολύ μεγάλο φίδι ρε αδερφέ. Δεν αποτίουν φόρο τιμής στους συναδέλφους και δη στους συμμαθητές με αυτό τον τρόπο και σου το λέει κάποιος που ξεκίνησε να αποχαιρετά συμμαθητές από το καλοκαίρι του 1985 , σαν νεαρός Ανθυπολοχαγός και συνεχίζει μέχρι τώρα. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ