Ανατροπή στο έγκλημα, Ανώγεια: Πόσοι σκότωσαν τον Μανώλη. Τι απίστευτο βρήκαν οι Αρχές Δ

2
2057

Ποιες οι νέες εξελίξεις για το έγκλημα στα Ανώγεια με θύμα τον άτυχο Μανώλη;

Με μεγάλη προσοχή, διακριτικότητα αλλά και με επιφυλάξεις ερευνά η τοπική ΕΛ.ΑΣ την υπόθεση με το έγκλημα στα Ανώγεια.

Που είχε ως συνέπεια ένας νέος άνθρωπος 23 ετών, ο Μανώλης Στρατάκης, να πέσει νεκρός από τα πυρά συγγενή του κατά τη διάρκεια ενός καυγά που ξεκίνησε για τα βοσκοτόπια.

Το κλίμα στο χωριό συνεχίζει να είναι βαρύ και η παρουσία της Αστυνομίας ισχυρή, καθώς ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει ο φόβος για αντίποινα από την πλευρά της οικογένειας του θύματος.

Ο πόνος είναι ασήκωτος και όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ που έχει προκαλέσει το αιματηρό περιστατικό αλλά όπως φαίνεται, για να γίνει αυτό, θα πάρει πολύ χρόνο.

Κατά την αυτοψία της ΕΛ.ΑΣ στο χώρο όπου διαδραματίστηκε το τραγικό συμβάν, βρέθηκαν στοιχεία που από τη μία βοηθούν να φτάσει στην άκρη του νήματος από την άλλη περιπλέκουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κάλυκες τριών διαφορετικών μετρημάτων, δηλαδή από τρία διαφορετικά όπλα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα και κάνει τους Αξιωματικούς να πιστεύουν ότι ο 54χρονος που καταζητείται, ίσως να μην ήταν ο μόνος που πυροβόλησε.

Είναι περίπλοκη υπόθεση, είπε στο «ekriti» αστυνομικός που έχει εικόνα των ερευνών.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δικηγόρος από το Ηράκλειο επικοινώνησε με Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διασφαλίσει στο ακέραιο την επιτυχή παράδοση του 54χρονου που μέχρι στιγμής και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, είναι εκείνος που αναζητείται για το αιματηρό συμβάν.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ