Παραλογισμός: Άφησε το αυτοκίνητό του επειδή έπαθε έμφραγμα και του … έκοψαν κλήση

0
33

Παρά την προσπάθεια της οικογένειάς που έκανε ένσταση, η απάντηση ήταν ότι «είναι αβάσιμες οι αντιρρήσεις για το παράνομο παρκάρισμα».

Αντιμέτωπος με την… ψυχρή γραφειοκρατική στάση κάποιων υπευθύνων ήλθε άνδρας που καθώς οδηγούσε σε δρόμο του Ηρακλείο Αττική έπαθε έμφραγμα. Ενώ αναγκάστηκε να αφήσει το αυτοκινητό του, προκειμένου να προστατευθεί ο ίδιος αλλά και να προστατεύσει άλλους, τελικά βρέθηκε … χρεωμένος με κλήση της δημοτικής αστυνομίας για παράνομο παρκάρισμα. Και ενώ η οικογένειά του προσπάθησε να «λύσει» το πρόβλημα διά της νομίμου οδού έπεσε πάνω σε … τοίχο.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η κόρη του άνδρα σημείωσε πώς «Το περιστατικό συνέβη στις 21 Σεπτεμβρίου. Ο πατέρας μου υπέστη έμφραγμα ενώ οδηγούσε σε δρόμο του Ηρακλείου Αττικής, άφησε το αυτοκίνητο πάνω σε ένα πεζοδρόμιο και κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Η δημοτική αστυνομία, μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, έκοψε κλήση στο ΙΧ, αφού ήταν όντως παράνομα παρκαρισμένο».

Η ένσταση της οικογένειας

Στην συνέχεια η οικογένεια έκανε ένσταση, πιστεύοντας ότι αφού εξηγούσε στο στον Δήμο τι ακριβώς έχει συμβεί και προσκομίζοντας το πιστοποιητικό του ασθενούς από την καρδιολογική κλινική, θα είχε ανάλογη αντιμετώπιση.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς έτσι. Αναφερόμενη στην απάντηση που της έδωσε ο Δήμος, η κόρη του συγκεκριμένου άνδρα είπε «Η απάντηση που πήρα είναι ότι είναι αβάσιμες οι αντιρρήσεις που έχω για το παράνομο παρκάρισμα».

Τι είπε ο δήμαρχος Ηρακλείου
Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό επιβεβαίωσε, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος.

«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το έγγραφο από το νοσοκομείο» είπε και πρόσθεσε ότι ζήτησε συνάντηση με την κόρη του ασθενούς προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1595244/paralogismos-afise-to-aftokinito-tou-epeidi-epathe-emfragma-kai-tou-ekopsan-klisi

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ