Συγκινητικές στιγμές: Ο Πέτρος «χωρίς ταυτότητα» στην αγκαλιά της «πιθανής» μητέρας του!

0
195

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση που ανέδειξε το Newsbomb.gr. Η οικογένεια των Αλβανών που αναγνώρισε τον «αόρατο Έλληνα», όπως κατ’ ευφημισμό  είχαμε ονομάσει τον Πέτρο Κουτσούκη, ως συγγενή τους, βρέθηκαν σήμερα στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσουν δείγμα DNA. Στη συνέχεια, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές…

Η «υποψήφια» μητέρα του Πέτρου Κουτσούκη -ή Πετρίτ- ταξίδεψε από την Αλβανία και βρέθηκε μαζί με τον άλλο της γιο, που κατοικεί στα Καμένα Βούρλα, σήμερα στη ΓΑΔΑ. Εκεί, κατέθεσε δείγμα DNA και παρουσίασε μια σειρά στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία φαίνεται ότι ο Πέτρος είναι ο γιος της, ο οποίος έφυγε προ 20ετίας τουλάχιστον από την Αλβανία, για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα.

Έκτοτε, και σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, ο Πέτρος πάσχει από αυτοβιογραφική αμνησία και ως εκ τούτου δεν θυμάται τίποτα για τα παιδικά του χρόνια, παρά μόνο έχει κάποιες εκλάμψεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Πέτρος, η γυναίκα που «διεκδικεί» τη μητρότητά του και ο «φερόμενος» αδελφός του, συναντήθηκαν.

459844352_848044677460475_718037941708773082_n.jpg

Για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Πέτρος νιώθει ότι υπάρχει πια βάσιμη πιθανότητα να «ξαναβρει» τις ρίζες του και να επανενωθεί με την πραγματική του οικογένεια. Η πιθανότητα αυτή θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί, όταν γίνει η διασταύρωση του DNA, οπότε θα υπάρχει και η τελική απάντηση.

Και είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική. Η ίδια η γυναίκα από την Αλβανία, το θεωρεί «100% σίγουρο».

Ωστόσο, όσο συγκινημένος και να νιώθει, ο Πέτρος ακόμα… δεν θυμάται τίποτα, ούτε του θυμίζουν τίποτα τα πρόσωπα της πιθανής μητέρας και του αδελφού του. Εν τούτοις, έχει το κουράγιο και το σθένος να τους αποδεχτεί ως συγγενείς του, μέχρι να «μιλήσει» η γενετική.

Δείτε το βίντεο με τις συγκινητικές στιγμές, της ενδεχόμενης οικογενειακής επανένωσης:

Η «μητέρα», σύμφωνα με την εκπομπή LIVE NEWS, κατέθεσε στη ΓΑΔΑ: «Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Μέναμε στην Κλεισούρα Αλβανίας. Το 1990, ο Πετρίτ έφυγε από την Αλβανία μαζί με άλλους και ήρθε στην Ελλάδα. Είχαμε επικοινωνία μέχρι το 1995 και μου έστελνε γράμματα, στα οποία μου έλεγε ότι ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Από το 1995 μέχρι το 2001 διέκοψε την επικοινωνία όμως μάθαινα νέα του από έναν συγχωριανό μας που έμενε στην Εκάλη. Εκείνος μου είπε ότι ο Πετρίτ είχε κάποια προβλήματα υγείας.

Όταν ο άλλος μου γιος ήρθε στην Ελλάδα, πήρε τηλέφωνο τον Πετρίτ αλλά εκείνος του απάντησε ότι δεν είναι ο Πετρίτ και ότι δεν μας γνωρίζει. Πριν από λίγες ημέρες τον είδαμε στην τηλεόραση να ψάχνει την οικογένειά του. Αμέσως κατάλαβα ότι είναι ο γιος μου. Δεν είχε αλλάξει από τότε. Δεν είχα δηλώσει ποτέ την εξαφάνιση του γιου μου».

Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε την κατάληξη αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης, ή αν θα δοθεί παράταση στην αγωνία και το μυστήριο. Το σημαντικό, επίσης, είναι οι Αρχές να δώσουν την ταυτότητα που τόσο προσδοκά ο Πέτρος, είτε είναι Έλληνας είτε Αλβανός, καθώς ο ίδιος κατοικεί αδιάλειπτα επί σειρά δεκαετών στη χώρα μας…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ