Μαρινέλλα: Κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου! Νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία – Πολύ σοβαρή η κατάστασή της

3
14167

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα – Είχε πονοκέφαλο πριν τη συναυλία, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγία

Το ιατρικό ανακοινωθέν

marinella-mak3
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία».

Η 86χρονη σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή στο Ηρώδειο, ενώ τραγουδούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Παρ’ όλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν παραληφθεί από ασθενοφόρο, στις 22:20.

Στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πολύ έντονο πονοκέφαλο πριν τη συναυλία.

Ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Βίντεο από τη στιγμή που η Μαρινέλλα καταρρέει επί σκηνής:

Ώρες αγωνίας για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού που κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου – Ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ωδείου, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Υγεία

Με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» η Μαρινέλλα η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης. Η σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Παρόλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

Δείτε συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή που η Μαρινέλλα καταρρέει επί σκηνής:

 

marinela-skini__3_
marinela-skini__8_

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τρίτου μόλις τραγουδιού που ερμήνευε, το πασίγνωστο «Τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν μόνο με το τι συνέβη στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Αυτόπτης μάρτυρας από τη δεύτερη σειρά είπε ότι από την αρχή φαινόταν ότι δεν πατάει καλά στη σκηνή, ενώ στο τρίτο κομμάτι, δεν κοίταζε καθόλου τον κόσμο αλλά το μόνιτορ. Κάτι που φάνηκε παράξενο, αφού το «Τα λόγια είναι περιττά» είναι ένα κομμάτι το οποίο ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά και το έχει ερμηνεύσει δεκάδες φορές.

 

 

 

Μαρινέλλα: Ανατριχιάζουν οι στίχοι που ερμήνευε λίγο πριν καταρρεύσει

Οι στίχοι όλο νόημα που ερμήνευε η Μαρινέλλα πριν λιποθυμήσει

Μαρινέλλα: Ανατριχιάζουν οι στίχοι που ερμήνευε λίγο πριν καταρρεύσει

Σοκαρισμένοι παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (25/9) στο Ηρώδειο την κατάρρευση της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή, ενώ τραγουδούσε.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε πει μόλις δύο τραγούδια πριν καταρρεύσει και δευτερόλεπτα πριν τη σοκαριστική στιγμή τραγουδούσε «Τα λόγια είναι περιττά». Η Μαρινέλλα στο βίντεο φαίνεται να χάνει τις δυνάμεις της. Μόλις είχε προλάβει να ψελλίσει τους παρακάτω στίχους:

«Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί;
Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε;

Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ
τόσο πολύ να αγαπάμε».

Στο πλευρό της τραγουδίστριας η κόρη της, Τζωρτίνα – Δείτε βίντεο

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία

kori-marinales-arthrou
Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται η Μαρινέλλα η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης (25/9).

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της, είναι η κόρη της Τζωρτίνα (στα βίντεο όπως διακρίνεται η κυρία με την κόκκινη τσάντα).

Δείτε τα βίντεο:

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, ήδη υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο θεός να βοηθήσει να το ξεπεράσει, η ΤΕΡΑΣΤΙΑ Μαρινέλλα μας… 🙏🙏

    Συγκλονιστικός, ο «συγχρονισμός» των στίχων (θεέ μου μας εμαθες κλπ ) με την στιγμή του τραγικού συμβάντος ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ