Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Θρήνος στη Μαγνησία για τον ξαφνικό χαμό 42χρονου Βολιώτη

Θρήνος στη Μαγνησία για τον ξαφνικό χαμό 42χρονου Βολιώτη

1
6529

Ο Θοδωρής Παναγιώτου, ενεργός μέλος της τοπικής κοινωνίας και αντιπρόεδρος του συλλόγου Θαλασσαιμίας, «έσβησε» μετά από επιπλοκές κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Βαρύ πένθος σκέπασε τη Μαγνησία και το Στεφανοβίκειο μετά τον ξαφνικό θάνατο του 42χρονου Θοδωρή Παναγιώτου, ο οποίος ήταν γνωστός για τη δράση του ως αντιπρόεδρος του συλλόγου Θαλασσαιμίας Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, ο Θοδωρής μεταφέρθηκε την Παρασκευή στο νοσοκομείο του Βόλου με έντονους πόνους στην κοιλιά. Οι γιατροί αποφάσισαν ότι χρειαζόταν άμεση χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας υπέστη τρεις ανακοπές καρδιάς. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών, ο 42χρονος δεν κατάφερε να ανακάμψει, αφήνοντας πίσω του οικογένεια, φίλους και την τοπική κοινωνία σε βαθιά θλίψη.

Ο εκλιπών έπασχε από μεσογειακή αναιμία, αλλά ακολουθούσε κανονικά τη θεραπεία του και ζούσε με όνειρα για το μέλλον, πάντα με την υποστήριξη των αγαπημένων του προσώπων. Εργαζόταν στο παρελθόν στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα λόγω της υγείας του.

Καρδίτσα: Στον 28χρονο αγνοούμενο από το Μελισσοχώρι ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε ποταμό

Μετά από εξέταση DNA και διενέργεια περαιτέρω εργαστηριακών εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι η σορός που εντοπίστηκε κοντά στη Φίλια Δήμου Σοφάδων, στον ποταμό Ονόχωνο, στις 28 Αυγούστου, ανήκει στον 28χρονο από το Μελισσοχώρι.

Για την εξαφάνιση 28χρονου είχε εκδοθεί missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ