Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Νεκρός 51χρονος πυροσβέστης-υδραυλικός στο δήμο από ανακοπή καρδιάς στον Δήμο Σαρωνικού

Νεκρός 51χρονος πυροσβέστης-υδραυλικός στο δήμο από ανακοπή καρδιάς στον Δήμο Σαρωνικού

0
8010

Έφυγε την περασμένη Κυριακή από τη ζωή ο 51χρονος υδραυλικός του Δήμου Σαρωνικού Μιχάλης Παρθενίου, από ανακοπή καρδιάς. Ο Μιχάλης ήταν και δασοπυροσβέστης.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημητρης Παπαχρηστου τον αποχαιρετά…

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Μιχάλη.

Σήμερα, ο Δήμος Σαρωνικού και η υπηρεσία Ύδρευσης θρηνούν το χαμό ενός πολύτιμου συνεργάτη, ενός εξαιρετικού ανθρώπου που ξαφνικά έφυγε από κοντά μας.

Σοκ στη Λάρισα! 59χρονος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του – Τον βρήκε συνεργείο καθαρισμού από την έντονη δυσοσμία

Νεκρός στο διαμέρισμά του σε υπόγειο πολυκατοικίας σε κεντρική συνοικία, βρέθηκε χθες το πρωί ένας 59χρονος Λαρισαίος, ο οποίος εργαζόταν και ως πλανόδιος πωλητής φρούτων στη Λάρισα.

Ο 59χρονος βρέθηκε νεκρός όταν – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – συνεργείο καθαρισμού της πολυκατοικίας ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή και την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το υπόγειο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε μόνος του. Ο θάνατος του 59χρονου Λαρισαίου που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, φαίνεται πως επήλθε πριν από ημέρες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Προσπαθούν να καλύψουν τα εγκλήματα! Θάνατος 48χρονου στην Ηλεία: Από το τσίμπημα της αράχνης, στην γάγγραινα και τον στρεπτόκοκκο, ένα εμβόλιο δρόμος

Σε ανατροπή οδήγησε η ενδελεχής νεκροψία-νεκροτομή που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα για τα αίτια θανάτου του 48χρονου που παραθέριζε στην περιοχή του Κατάκολου και δημοσιοποιήθηκε ευρέως ότι ο θάνατός του προήλθε από το τσίμπημα της δηλητηριώδους αράχνης «ερημίτης» και λόγω της τοξικότητας του δηλητηρίου υπέκυψε από σηψαιμικό σοκ.

Κατέληξε από διεισδυτικό στρεπτόκοκκο σύμφωνα με τη νεκροψία όπως γράφει η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ

Και για δεύτερο περιστατικό θανάτου από την Αρχαία Ολυμπία υπάρχουν στοιχεία που οδήγησαν σε διερεύνηση και δόθηκαν δείγματα που βρίσκονται προς ανάλυση στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του ΠΓΝΠ. Αναμένεται δε να επιβεβαιωθεί σήμερα αν ο δεύτερος άνδρας κατέληξε από διεισδυτικό στρεπτόκοκκο (iGAS).

Όσον αφορά στο θέμα του 48χρονου, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από ιατρικούς κύκλους, μέσω της επισταμένης της εξέτασης η ιατροδικαστής Τσιόλα που διεξήγαγε την νεκροψία παρατήρησε στοιχεία που παρέπεμπαν σε σοβαρή λοίμωξη και έστειλε δείγματα στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου το οποίο επιβεβαίωσε ότι αιτία θανάτου του παραθεριστή ήταν ο διεισδυτικός στρεπτόκοκκος (iGAS).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ