Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Σοκ στη Ραφήνα! Νεκρή από ανακοπή καρδιάς ιδιοκτήρια κάβας – Την βρήκαν...

Σοκ στη Ραφήνα! Νεκρή από ανακοπή καρδιάς ιδιοκτήρια κάβας – Την βρήκαν πεσμένη στο πάτωμα

0
7939

Ένα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στη Ραφήνα. Η ιδιοκτήτρια της Κάβας Σοφία, άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο κατάστημα της στην Οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην κάθοδο στη Ραφήνα

Άμεσα ειδοποίησε τον φαρμακοποιό που βρίσκεται απέναντι, το ΕΚΑΒ όπως και τον καρδιολόγο κ Παρίση οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες χωρίς όμως να μπορέσουν να την επαναφέρουν

Στο σημείο βρέθηκε μετά από περίπου 45 λεπτά μηχανή του ΕΚΑΒ ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει φτάσει ασθενοφόρο.

Η άτυχη γυναίκα βρίσκεται εντός του καταστήματος της ενώ καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη ένα τόσο τραγικό γεγονός

Έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από «τούρμπο» καρκίνωμα 44χρονη γιατρός πού εργαζόταν στο Νοσοκομείο Βόλου

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκαλεί η είδηση του θανάτου της Κλέλιας Αθανασοπούλου, επιμελήτριας Α’ στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 44 ετών. Μια γυναίκα που πάλεψε με τον καρκίνο, που του χαμογελούσε χωρίς να τον φοβάται, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η Κλέλια Αθανασοπούλου, από τα σχολικά της χρόνια ήταν μια κοπέλα γεμάτη χαμόγελο, αισιοδοξία και όνειρα.

Μια αξιόλογη προσωπικότητα, που μέσα από τον τρόπο ζωή της υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση για τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό της. Τελείωσε ιατρική στο πανεπιστήμιο της Σιένα. Αγαπούσε το επάγγελμά της και μέχρι τελευταία στιγμή, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο, έλεγε σε συναδέλφους της να σηκωθεί από το κρεβάτι και να τους κάνει εκείνη την εφημερία, για να τους ξεκουράσει.

Μεγάλη της αδυναμία τα δυο της παιδιά, ο Οδυσσέας και ο Ιάσονας, που όσες ώρες κι αν δούλευε, πάντα θα τα διάβαζε, πάντα θα είχε χρόνο για εκείνα. Αγαπούσε την μουσική και την λογοτεχνία, αγαπούσε την ίδια την ζωή. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατό της. Όπως λένε, η Κλέλια ήταν ένα πλάσμα μοναδικό. Που έδωσε σε όλους αμέτρητα μαθήματα δύναμης και αξιοπρέπειας. Που ομόρφυνε την ζωή τους. Και που δεν πρόκειται ποτέ να την ξεχάσουν.

Νεκρή από ανακοπή καρδιάς 56χρονη σε θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας – Έχει γίνει πλέον κάτι το φυσιολογικό

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7) μία 56χρονη αλβανικής καταγωγής από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αρτέμιδας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας.

Στην 56χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ Ε.Ε.Σ.», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Νεκρός Σουηδός τουρίστας στη μαρίνα Μεσολογγίου – Άφησε την τελευταία του πνοή στο σκάφος και δεν τον κατάλαβε κανένας για ολόκληρες μέρες

Νεκρός στο σκάφος του στη μαρίνα Μεσολογγίου βρέθηκε ένας 70χρονος άνδρας από τη Σουηδία.

Ο 70χρονος ο οποίος ερχόταν στο Μεσολόγγι τα 10 τελευταία χρόνια, πολλές φορές διέμενε στο σκάφος του στη μαρίνα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με την aixmi-news το σκάφος είχε βγει στη στεριά προκειμένου να γίνουν εργασίες, όμως σήμερα το απόγευμα μετά από έντονη οσμή, άλλοι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο καθώς υπέθεσαν ότι κάτι συμβαίνει.

Το Λιμεναρχείο έσπευσε στο σημείο και βρήκε τον άτυχο άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για εγκληματική ενέργεια και εικάζεται ότι ο 70χρονος κατέληξε από παθολογικά αίτια.

Ωστόσο ο ιατροδικαστής είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο καθώς η σωρός θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ