Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Νεκρή από ανακοπή καρδιάς 46χρονη στην Καλαμπάκα – Κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα...

Νεκρή από ανακοπή καρδιάς 46χρονη στην Καλαμπάκα – Κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των δικών της ανθρώπων & 45χρονος στην Ελασσόνα

0
6918

Νεκρή βρέθηκε 46χρονη σε χωριό της Καλαμπάκας.

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των δικών της ανθρώπων.

Έπεσε ξαφνικά νεκρός 45χρονος στην Ελασσόνα

Νεκρός στην περιοχή της Καρυάς Ελασσόνας εντοπίστηκε νωρίτερα άνδρας. Η σορός του μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Ο άνδρας, περίπου 45 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Νεκρός 43χρονος από ανακοπή καρδιάς στην Εύβοια – «Έσβησε» ξαφνικά χωρίς να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα υγείας

Θλίψη στην Εύβοια προκαλεί η είδηση του θανάτου του Δημήτρη – Παναγιώτη Κυλερτζή.

Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 43 ετών και η απώλειά του ήταν βαρύ πλήγμα για τους γονείς του Αποστόλη και Παρασκευή και την αδελφή του Αναστασία.

Ο άτυχος άνδρας έπαθε ξαφνικά ανακοπή καρδιάς χωρίς να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Έσβησε μέσα στο σπίτι του σε λίγα λεπτά.

Νεκρός 18χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ από ξαφνικό καρκίνο

Βαρύ το πένθος για τους οικείους αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΛ για τον θάνατο του Θανάση Τζιότζιου, που έφυγε αργά χθες βράδυ από τη ζωή σε ηλικία μόλις 18 ετών, μετά από μάχη με ξαφνικό καρκίνο.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Θανάση Τζιότζιου που έφυγε χθες σε ηλικία 18 ετών μετά από άνιση μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα. Ο Θανάσης Τζιότζιος φόρεσε την βυσσινί φανέλα το 2022 όταν έγινε μέλος της Κ17 της ΑΕΛ.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας. Σύσσωμοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ παριστάμεθα στην οδύνη των οικείων, εκφράζοντάς τους τα θερμά μας συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού Θανάση”.

Νεκρή 60χρονη από ανακοπή καρδιάς σε παραλία του Ρεθύμνου

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θάλασσα μια γυναίκα σε παραλία του Ρεθύμνου, το πρωί της Τρίτης 16 Ιουλίου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 60χρονη στο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό της.

 Το Λιμενικό Σώμα στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ρεθύμνου ότι μια γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 60 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ρεθύμνου. Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ