Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Σοκ στην Πάτρα! Πέθανε ξαφνικά ο δικηγόρος Ανδρέας Κολλιόπουλος | 38χρονος...

Σοκ στην Πάτρα! Πέθανε ξαφνικά ο δικηγόρος Ανδρέας Κολλιόπουλος | 38χρονος επιχειρηματίας από το Αγρίνιο | 40χρονος γνωστός επιχειρηματίας στη Λάρισα

9
8977

Θρήνος στην Πάτρα για τον ξαφνικό θάνατο του 52χρονου δικηγόρου Ανδρέα Κολλιόπουλου.

Ο εκλιπών μεταφέρθηκε την Παρασκευή στο νοσοκομείο του ΠΓΝ Πατρών, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και αφού διασωληνώθηκε μετά από λίγες ώρες “έφυγε”.
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία, ενώ πριν από δύο περίπου μήνες είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του Σωτήρης Κολλιόπουλος, ένας από τους παλαιότερους και αγαπητούς δικηγόρους της Πάτρας.

Νεκρός ξαφνικά 38χρονος επιχειρηματίας από το Αγρίνιο

Ανείπωτη θλίψη στην κοινωνία του Αγρινίου προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Νίκου Ζαραϊδώνη.

Ο άτυχος άνδρας  έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών.

Ο Νίκος, γνωστός και αγαπητός επαγγελματίας της  εστίασης, διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Άγιου Κωνσταντίνου.

‘Αφησε την τελευταία του πνοή χθές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ενώ είχε τις προηγούμενες ημέρες νοσηλευτεί και στο Αγρίνιο.

Παραμένουν ερωτηματικά για τα ακριβή αίτια θανάτου και αναμένεται και το αποτέλεσμα της  νεκροψίας – νεκροτομής.

Λάρισα: Ο γνωστός επιχειρηματίας Απόστολος Σαλαγάς βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς – Τα λόγια πλέον χάνουν το νόημα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου Ρήγα Φεραίου από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 40χρονου επιχειρηματία. Ο 40χρονος Απόστολος Σαλαγάς, σύμφωνα με όσα καταγραφεί αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Λάρισα από το συγκάτοικό του.

O εκλιπών είχε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα με συνεργεία αντλιών πετρελαίου στο Στεφανοβίκειο, και ο θάνατος του σε τόσο νεαρή ηλικία έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η σόρος του θα πάει για νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστή Υπηρεσία της Λάρισας, προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Nεκρός σε παραλία του Γυθείου από ανακοπή καρδιάς

Άλλη μία απώλεια ανθρώπινης ζωής, με αφορμή παρουσία στη θάλασσα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ένας 69χρονος, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, απ΄ τη θαλάσσια περιοχή της Σελινίτσας Γυθείου (παραλία λίγα χλμ. έξω απ’ το Γύθειο).

Ο 69χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Κέντρο Υγείας Γυθείου.

Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Απ΄ το Λιμεναρχείο Γυθείου, που διενεργεί την σχετική προανάκριση του συμβάντος, παραγγέλθηκε ήδη η διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής.

Σχεδόν, καθημερινά, 2 με 3 άνθρωποι, κυρίως ηλικιωμένοι, χάνουν τη ζωή τους, με αφορμή το θαλάσσιο μπάνιο.

Νεκρή από ανακοπή καρδιάς στην Εύβοια μία εργαζόμενη του Δήμου Αθηναίων

Τραγωδία στη Βόρεια Εύβοια με θύμα 64χρονη γυναίκα που πνίγηκε στη θάλασσα των Ελληνικών. Πανδαιμόνιο στην παραλία, αλλά άκαρπες οι προσπάθειες για να επανέλθει στη ζωή.

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες στην Εύβοια, έμελλε να χάσει τη ζωή της, μια 64χρονη γυναίκα. Έπεσε για μπάνιο στη θάλασσα και πνίγηκε, κάτω από συνθήκες που αναμένεται να αποσαφηνιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση, που ήδη παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Η γυναίκα ανασύρθηκε στη στεριά, αλλά οι προσπάθειες που έγιναν για να ανακτήσει σφυγμό, δεν απέδωσαν. Οι γιατροί αργότερα διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (21-06-2024) στη παραλία των Ελληνικών στη Βόρεια Εύβοια, όταν ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα η 64χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το θύμα εργαζόταν στην γραμματειακή υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και είχε καταγωγή από τη Βοιωτία.

Την 64χρονη έβγαλαν λουόμενοι από τη θάλασσα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, όπου μεταφέρθηκε η σορός της για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Νεκρός ο Χρήστος Σταυρόπουλος της ΑΕ Κρανούλας – Έχασε και αυτός ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Η θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανείπωτη, καθώς μετά τον Σταύρο Χατζηλάμπρο, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 31χρονος Χρήστος Σταυρόπουλος που αγωνίζεται στην ΑΕ Κρανούλας στα Ιωάννινα.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, όπως αναφέρει το SPORT 24, το αυτοκίνητο που οδηγούσε εκτράπηκε της πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη. Μαζί του υπήρχε συνοδηγός του ο οποίος τραυματίστηκε.

“Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε…

Η οικογένεια μας σήμερα έγινε πιο φτωχή.

Λόγια δεν υπάρχουν.

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό παράδεισο Χρηστάρα μας“.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι οι αντίχριστοι βρήκαν τρόπο να μας εξαφανίσουν χωρίς πόλεμο…. Κι εσεις τους ψηφίζετε κι εσείς τους πιστεύετε…..

  2. Έχει 500 ξαφνικούς θανάτους κάθε μέρα το πήραμε απόφαση πια. Ζήτω η μείωση πληθυσμού ζήτω ο Βασιλάκης Πύλας και ο Αλβέρτος ο Τρυπητής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ