81χρονος σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του με κατσαβίδι στην Αλεξανδρούπολη και μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

3
5650

Το πρωί γείτονας είδε τον ηλικιωμένο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να φωνάζει «Σκότωσα τη γυναίκα μου»

Μία άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Αλεξανδρουπολη. Ένας άνδρας 81 ετών σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του με κατσαβίδι. Αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν γύρω στις 9:10 το πρωί από γείτονες στην περιοχή της οδού Πλωτινουπόλεως, οι οποίοι άκουσαν φασαρία και κραυγές από την κατοικία του ζευγαριού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 9:08, γείτονας είδε τον ηλικιωμένο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να φωνάζει «Σκότωσα τη γυναίκα μου».

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε την 73χρονη γυναίκα νεκρή και τον 81χρονο άνδρα σε άσχημη κατάσταση από την απόπειρα αυτοκτονίας του. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου νοσηλεύεται.

Οι αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από το τραγικό αυτό περιστατικό. Σύμφωνα με τους περίοικους υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού, αλλά κανείς δεν περίμενε να φτάσει η κατάσταση στην ανθρωποκτονία.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μη ξεχνατε οτι το μπολι επηρεαζει και τον εγκεφαλο . Εχει χαζεψει ο κοσμος και η νευρικοτητα εχει χτυπησει κοκκινο. Ολα ξεκινησαν μετα τον εμβολιασμο αν το εχετε παρατηρησει.. Για να δουμε στο τελος ποιοι ειναι ψεκια και ποιοι οχι. Γιατι οι μπολιασμενοι θα ζουν με το φοβο τι θα τους συμβει αφου σωθηκαν οπως λενε απο τον ανυπαρκτο κορωνοιο. Ετσι ειναι τα πειραματα παλικαρια μου

  2. Ορίστε και η απόδειξη ότι η μαγκιά του έλληνα οικογενειάρχη, πάντα με Θεια Χριστιανικη παρακίνηση και υποστήριξη, δεν περιορίζεται από ηλικιακά σύνορα. Μάγκας νιος, μάγκας μεσήλιξ, μάγκας ετοιμοθάνατος. Μάγκας ο βοσκός, μάγκες και τα πρόβατα. Μαγκιά μας.

  3. Σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν περίπου 3000 συλλήψεις τους τελευταίους δυο μήνες στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία μέσα στην πατριαρχική παραδοσιακή χριστιανική οικογένεια. …………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ