Κύθηρα: Επιχειρηματίας του νησιού η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα

0
4707

Νέα στοιχεία για μία υπόθεση που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία στα Κύθηρα, όταν νωρίτερα σήμερα βρέθηκε νεκρή γυναίκα κοντά στη Χώρα του νησιού, φέροντας ανεξήγητα εγκαύματα στο σώμα της.

Όπως ενημερώνει το δελτίο του Mega, η γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη νωρίτερα το πρωί στα Κύθηρα ήταν 60χρονη επιχειρηματίας, κάτοικος του νησιού, που λειτουργούσε κατάστημα σουβενίρ, και πολύ γνωστή στην τοπική κοινωνία.

Η σορός της βρέθηκε «μισοκαμμένη» σήμερα (13/6) το πρωί, σε σχετικά μικρή απόσταση από το σπίτι της, με τις αρχές να εξετάζουν πολλά σενάρια, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρεται.

Κύθηρα: Η εικόνα του σημείου όπου βρέθηκε η γυναίκα

Σύμφωνα με το δελτίο, δίπλα στην απανθρακωμένη σορό της 60χρονης βρέθηκε εύφλεκτο υλικό και ένας αναπτήρας, ενώ είχαν αφαιρεθεί τα ρούχα της. Αναφέρει επίσης το μέσο, πως η αστυνομία εκτιμά την πιθανότητα αυτοκτονίας.

Ωστόσο, σημειώνεται πως δεν έχει εντοπιστεί κάποιο σημείωμα που θα συνέτεινε σε αυτό, ενώ τα παιδιά της 60χρονης φέρεται να λένε πως δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να τη βλάψει.

Ο σύζυγος της γυναίκας έχει κληθεί να την αναγνωρίσει, ενώ έχουν ήδη δώσει τις καταθέσεις τους τα παιδιά της.

Όπως δήλωσε στο Mega ο δημοσιογράφος του kythiraika.gr, Εμμανουήλ Καλλίγερος, πρώτες πληροφορίες ήθελαν την 60χρονη να έχει μεταφερθεί στο σημείο όπου βρέθηκε, αλλά μετά τις καταθέσεις, οι αρχές εστιάζουν στην αυτοχειρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ