Πάτρα: «Έχω τεράστιο πόνο μέσα μου» – Συγκινεί η κόρη της 57χρονης που πέθανε μετά από λιποαναρρόφη

0
5823

Ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε η οικογένεια της 57χρονης στην Πάτρα αναμένει τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης προκειμένου να συντάξει το σχετικό πόρισμα

Συγκλόνιζουν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση θανάτου γυναίκας από την Πάτρα που κατέληξε λίγες ώρες μετά τη λιποαναρρόφηση στην οποία υποβλήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε η οικογένεια της 57χρονης αναμένει τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης προκειμένου να συντάξει το σχετικό πόρισμα, καθώς δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία τα οποία επισκέφτηκε το μοιραίο βράδυ.

«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Η κόρη της άτυχης 57χρονης μίλησε στην κάμερα του MEGA και δήλωσε ότι απαιτεί δικαιοσύνη για τον θάνατο της μητέρας της.

«Οι πρώτες 4 μέρες μου ήταν άρνηση, πίστευα ότι θα μπει η μαμά μου στο δωμάτιο, ότι θα τη δω και θα την αγκαλιάσω. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήταν ο ‘βράχος’ μας, αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στο μηδέν», είπε χαρακτηριστικά η κόρη της.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την ημέρα πριν την επέμβαση καθόμασταν με τη μητέρα μου, είχαμε σχέδια και όνειρα και γελάγαμε. Ήταν υγιέστατη, πήγαινε τρεις φορές την βδομάδα γυμναστήριο, οι εξετάσεις της ήταν πεντακάθαρες. Ο θεράπων ιατρός τής είχε πει ότι η επέμβαση ήταν πολύ απλή, δεν περίμενα ότι η μητέρα μου θα χάσει τη ζωή της από την επέμβαση.

Έχω τεράστιο πόνο μέσα μου, ένα τεράστιο γιατί που θέλω να απαντηθεί, απαιτώ Δικαιοσύνη. Εάν μου έλεγε κάποιος να μην είχα τίποτα, ούτε ένα σπίτι να κοιμηθώ και να έχω τη μάνουλα μου, θα έλεγα να έχω τη μάνα μου», καταλήγει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ