Συνεχίζεται το θρίλερ στα Άνω Λιόσια: Μεταθανάτια τα τραύματα στην απανθρακωμένη σορό του 82χρονου – Παραμένει άγνωστη η αιτία θανάτου

0
4082

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση της απανθρακωμένης σορού ηλικιωμένου που εντοπίστηκε χθες (31/05) το βράδυ στα Άνω Λιόσια, πάνω σε καμένο στρώμα στην αυλή του σπιτιού, με νέα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα που εντοπίστηκαν, είτε από την καύση, είτε από τον τεμαχισμό που ισχυρίζεται πως προσπαθούσε να προχωρήσει ανά διαστήματα ο γιος του ηλικιωμένου, είναι μεταθανάτια, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε ό,τι είχε απομείνει από την απανθρακωμένη σορό. Ωστόσο, η αιτία θανάτου μέχρι στιγμής, παραμένει ακόμη άγνωστη, καθώς θα γίνουν και τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, ο 57χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα, έκανε στους αστυνομικούς μία αποκάλυψη-σοκ. Τους είπε πως ο πατέρας του είναι νεκρός από τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς δεν είχε χρήματα να τον θάψει, κι έτσι κρατούσε το πτώμα του μέσα στο σπίτι επί 4 ολόκληρους μήνες.

«Δεν δολοφόνησα τον πατέρα μου»

Παράλληλα ο 57χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως «δεν άντεξα άλλο την δυσοσμία, και για αυτό χθες αποφάσισα να τον κάψω». Ο ίδιος επαναλαμβάνει στις Αρχές πως δεν δολοφόνησε τον πατέρα του, αλλά κατέληξε από παθολογικά αίτια.

Ο ίδιος εντοπίστηκε δίπλα από την απανθρακωμένη σορό του πατέρα του, και έχει συλληφθεί για παραβίαση του νόμου περί όπλων, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του τσεκούρι και πριόνι, όπως επίσης και για μη αναγγελία θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. λόγω των καπνών αλλά και της έντονης δυσοσμίας, με τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο να αντικρίζουν το φρικιαστικό θέαμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ