Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας: Θα φτιάξω ανδριάντα για τη γυναίκα και το γιο μου (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3754

Υπάτιος Πατμάνογλου: «Ένα άγαλμα να θυμίζει την τραγωδία»

ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Βυθισμένος στο πένθος και αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε την οικογένειά του στο φρικτό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας, προσπαθεί να βρει το κουράγιο να συνεχίσει.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο χαροκαμένος πατέρας δηλώνει πως προσπαθεί να φανεί δυνατός και στέλνει μήνυμα προς όλους τους οδηγούς να προσέχουν στους δρόμους.

Παράλληλα, εκφράζει την επιθυμία να φτιάξει ένα μνημείο στην εθνική οδό, στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους η σύζυγός του Αποστολία και ο 3χρονος γιος του Παύλος, για να τους θυμούνται όλοι και ίσως να ελαττώνουν ταχύτητα.

«Θέλω να φτιάξω ένα ανδριάντα με τη γυναίκα μου και το μωράκι μου στο σημείο που έγινε το τροχαίο. Να τους θυμάμαι και να τους θυμάται και ο κόσμος και να κόβει ταχύτητα. Θα καλύψω όλα τα έξοδα μόνος μου. Θέλω μόνο να με βοηθήσουν με τις διαδικασίες γιατί δεν τις γνωρίζω. Μόνο αυτή τη χάρη θέλω».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και όλους τους Έλληνες για τη συμπαράσταση και το κουράγιο που του δίνουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ