Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά (Pics)

0
1754

Κάτοικος Νέας Ιωνίας ήταν ο άτυχος οδηγός ταξί που δολοφονήθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Κηφισιά από άγνωστο με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Η οικογένειά του σοκαρισμένη ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό γεγονός με τον γιο και τη σύζυγό του να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Έβγαινε βραδινές ώρες για δουλειά για να κάνει μεγαλύτερο μεροκάματο. Τι να σας πω. Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το πράγμα. Εγώ και η μάνα μου είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», υπογράμμισε ο 30χρονος γιος του ταξιτζή.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μανιακού δολοφόνου, που εκτέλεσε, προχθές τα μεσάνυχτα, έναν 52χρονο οδηγό ταξί, στην Κηφισιά, ενώ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στην ίδια περιοχή, είχε πυροβολήσει έναν 32χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος επέζησε.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, αλλά και στοιχεία που συλλέγουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης είναι γύρω στα 30, πιθανότατα Έλληνας, ενώ χρησιμοποίησε και στα δύο περιστατικά το ίδιο όπλο.

Η Aστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για μετασκευασμένο όπλο με σιγαστήρα.

Το γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση ότι πρόκειται για μανιακό δολοφόνο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις δεν λήστεψε τους οδηγούς ταξί.

 

Η… πρόβα θανάτου

Σύμφωνα με τον 32χρονο, ο άγνωστος δολοφόνος επιβιβάστηκε στο ταξί στη Νέα Ερυθραία με προορισμό την οδό Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά.

Όπως ανέφερε, ενώ βρισκόταν στην οδό Μαυρομιχάλη, ένιωσε ένα κάψιμο στο κεφάλι του και ζήτησε από τον επιβάτη να τραβήξει το χειρόφρενο, γιατί έχανε τις αισθήσεις του. Ο δολοφόνος, αφού τράβηξε το χειρόφρενο, πήρε τα κλειδιά του ταξί και εξαφανίστηκε, ενώ ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί τρεις σφαίρες στο πίσω μέρος του λαιμού του.

«Στις 10 Φεβρουαρίου στην Κηφισιά, παρέλαβα έναν πελάτη. Φορούσε κουκούλα αλλά δεν με παραξένεψε αυτό καθώς έκανε κρύο εκείνη τη μέρα. Μου ζήτησε να τον μεταφέρω λίγα στενά πιο πάνω, στην Κηφισιά. Ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού έκλεισε την πόρτα, ένιωσα μια ζαλάδα κι ένα κάψιμο πίσω από το δεξί αυτί μου. Το μόνο που πρόλαβα να πω στον πελάτη, πριν λιποθυμήσω, ήταν να τραβήξει το χειρόφρενο. Δεν κατάλαβα ότι με πυροβόλησαν στο κεφάλι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ κοντά στο σημείο που ο άγνωστος δράστης πυροβόλησε τον 32χρονο, βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος οδηγός ταξί, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

 

Ο νεαρός, σύμφωνα με την περιγραφή του 32χρονου ταξιτζή, φορούσε μαύρο τζάκετ και κουκούλα και άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου πριν απομακρυνθεί χωρίς να κλέψει χρήματα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία αρκετές ημέρες αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση όπου του αφαιρέθηκαν από το κεφάλι, τρεις σφαίρες. Ο 32χρονος οδηγούσε το ταξί του πατέρα του τα Σαββατοκύριακα.

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ