Θρήνος στις κηδείες της 33χρονης Αποστολίας και του 3χρονου Παύλου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

0
4309

Σοκαρισμένη παρακολουθεί όλη η Ελλάδα το δράμα πίσω από το τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους και σε ένα παιδάκι, μόλις 3 ετών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (01/03), στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα, συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος είπαν το «τελευταίο αντίο» στην 33χρονη Αποστολία και το 3χρονο αγγελούδι της που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (26/02/2017), σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού, και πιο συγκεκριμένα στο 83ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας και σύζυγος, Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενος από τους συγγενείς του.

kideia

Η μητέρα και η αδελφή της Αποστολίας, συντετριμμένες, έφτασαν στην εκκλησία μαυροντυμένες και κρατώντας στα χέρια τους την φωτογραφία της 33χρονης.

 

Η εξόδιος ακολουθία του συνοδηγού της Porsche, Ανδρέα Γεωργακόπουλου, θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη (02/03/2017) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Βακάκη, οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τραγωδίας.

Στο μεταξύ, τα στοιχεία που συγκεντρώνουν μέρα με τη μέρα οι Αρχές, ξετυλίγουν το κουβάρι της τραγωδίας.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της Porsche πριν πέσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο Honda της άτυχης οικογένειας.

Πανελλήνιος θρήνος. Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στον 3χρονο, που σκοτώθηκαν στο τροχαίο
Πανελλήνιος θρήνος. Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στον 3χρονο, που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Η κηδεία της 33χρονης μητέρας και του τρίχρονου αγοριού που σκοτώθηκαν στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας γίνεται αυτή την ώρα στην Πτολεμαΐδα…

Ο πατέρας και σύζυγος, Υπάτιος Πατμανόγλου περνά τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του, αφού δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί στην οικογένειά του. Ο Υπάτιος πήγε στην εκκλησία υποβασταζόμενος από δύο φίλους του. Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνδέθηκε με την Πτολεμαΐδα, όπου πλήθος κόσμου αποχαιρετά την μητέρα και το αγοράκι.

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Σπαραγμός! Κόσμος από όλη την Ελλάδα στην κηδεία μάνας και παιδιού [vid]
Τροχαίο Αθηνών - Λαμίας: Σπαραγμός! Κόσμος από όλη την Ελλάδα στην κηδεία μάνας και παιδιού [vid]
– Θρήνος στην Πτολεμαϊδα στις κηδείες της μητέρας και του τρίχρονο παιδιού της που σκοτώθηκαν ακαριαία
– Τραγική φιγούρα ο Υπάτιος Πατμάνογλου που έφτασε υποβασταζόμενος και δείχνει να έχει καταρρεύσει
– «Ποτάμια» τα δάκρυα από τους γονείς και τις αδερφές της άτυχης Αποστολίας
– Βουβός ο πόνος των κατοίκων που ζουν το δράμα της οικογένειας
– Κόσμος από όλη την Ελλάδα ταξίδεψε στην Πτολεμαΐδα για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια

Μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας Παπαδοπούλου και του τρίχρονου παιδιού της Παύλου, που έχασαν την ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο, στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.

ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στο Ιερό ναό Αγίας Σκέπης, παρουσία του Μητροπολίτη Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητου, ομάδας ιερέων, αλλά και πλήθους κόσμου που ταξίδεψε από την Αθήνα, το Αμύνταιο και την Φλώρινα για να αφήσει ένα λουλούδι και να αποχαιρετήσει τη νεαρή μητέρα και το παιδί της, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, μαζί με άλλους δύο νέους ανθρώπους.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και πατέρας, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που σε όλη την διάρκεια της τελετής στεκόταν βουβός και συντετριμμένος με το βλέμμα του συνεχώς στραμμένο στις φωτογραφίες της γυναίκας του και του παιδιού του που ήταν πάνω στο φέρετρο.

Ο μητροπολίτης Θεόκλητος μίλησε για την άτυχη γυναίκα και το παιδί της και με τον παρηγορητικό λόγο της εκκλησίας προσπάθησε να απαλύνει τον πόνο του πατέρα αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας που είδαν το παιδί τους και το εγγόνι τους να χάνεται σε μια στιγμή.

ΦΩΤΟ από το KozanLifeΦΩΤΟ από το KozanLife

Η μητέρα και η αδελφή της Αποστολίας, συντετριμμένες, έφτασαν στην εκκλησία μαυροντυμένες και κρατώντας στα χέρια τους την φωτογραφία της 33χρονης.

Η Αποστολία Παπαδοπούλου μεγάλωσε με τους γονείς της στις εργατικές κατοικίες Πτολεμαΐδας και τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με την διακόσμηση χώρων σε εκδηλώσεις και τελετές γάμων προσπαθώντας να βοηθήσει στο εισόδημα της οικογένειας. Πριν από δύο χρόνια ο σύζυγός της προσλήφθηκε στη ΕΥΔΑΠ και έτσι η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα. Το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα έγινε κατά την διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειας με προορισμό την Πτολεμαΐδα, τόπο καταγωγής της 33χρονης, για να γιορτάσουν τις Απόκριες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΦΩΤΟ από το KozanLifeΦΩΤΟ από το KozanLife

Στη διαδρομή σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους σε πάρκινγκ της εθνικής οδού και ο 41χρονος πήγε προς την τουαλέτα ενώ η σύζυγός του ο γιος τους παρέμειναν στο όχημα. Ένα λεπτό αργότερα, αυτοκίνητο μάρκας Porsche, που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, όπως φαίνεται από τα βίντεο ασφαλείας της εθνικής οδού, μπήκε στον παράδρομο του πάρκινγκ με ιλιγγιώδη ταχύτητα και “καρφώθηκε” πάνω στο σταθμευμένο. Τα δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις νέοι άνθρωποι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ