Η χαροκαμένη μάνα του Ανδρέα στο Newsbomb.gr: Δεν μας άφησαν να δούμε το παιδί μας

0
2459

Τα σπαρακτικά λόγια για τον γιο της που επέβαινε στη μοιραία Porsche

Συγκλονισμένη και ράκος ψυχολογικά είναι η μητέρα του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, του συνεπιβάτη της Πόρσε που συγκρούστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο πάρκινγκ της εθνικής οδού στη Θήβα, παρασέρνοντας στο θάνατο 4 άτομα εκ των οποίων ένα παιδάκι 3 ετών. 

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Με τρεμάμενη φωνή η κ. Γεωργακοπούλου μίλησε στο Newsbomb.gr για το γιο της, τον Ανδρέα της, για το χαρακτήρα του, το ήθος του, την προσωπικότητα, αλλά και τη στενή φιλία με τον Γιώργο Βακάκη.

«Ήταν ένα παιδί συγκροτημένο, προσγειωμένο, δεν ήταν των ορίων, ήταν αυστηρός με τον εαυτό του. Τελείωνε τώρα τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο και θα έφευγε για εξωτερικό. Παράλληλα δούλευε και σε μια ναυτιλιακή εταιρεία. Στα 23 του χρόνια είχε καταφέρει πολλά», σημειώνει η μητέρα του άτυχου Ανδρέα, αδυνατώντας να πιστέψει πως το παλικάρι της δεν είναι πια κοντά της.

«Ήταν πολύ καλοί φίλοι με τον Γιώργο, πολλά χρόνια, από το σχολείο ήταν κολλητοί. Μας είπε ότι θα πήγαινα μαζί στην Αράχωβα, αλλά…»

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της τραγωδίας

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τις δηλώσεις της μητέρας του Ανδρέα Γεωργακόπουλου:

Ποιος ήταν ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος είναι το τέταρτο θύμα της φριχτής τραγωδίας όταν η Porsche του κολλητού του, στην οποία ήταν συνοδηγός έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε υπαίθριο πάρκινγκ.

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος και ο Γιώργος Βακάκης ήταν παιδικοί φίλοι από τη Σχολή Μωραΐτη, στην οποία φοίτησαν και οι δύο και αχώριστοι όπως λένε άνθρωποι που τους γνώριζαν.

Τα μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν οι δύο φίλοι ξεκίνησαν για την εκδρομή τους στην Αράχωβα, όπου θα περνούσαν την Καθαρά Δευτέρα.

Ο 24χρονος Ανδρέας εργαζόταν στη ναυτιλιακή εταιρεία Μαρτίνου, και όχι στα Jumbo, όπως αρχικά είχε γραφτεί.

Οι γονείς του είναι γιατροί με διευθυντικές θέσεις στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Η μητέρα του σύμφωνα με πληροφορίες είναι νεογνολόγος και ο πατέρας του καρδιοχειρουργός.

Το προσωπικό μάλιστα του νοσοκομείου, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού είναι συντετριμμένοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν συνεπιβάτης στη μοιραία Porsche και η σορός του σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο και βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ