Γιώργος Γεωργίου: «Λύγισαν» η γυναίκα και η κόρη του στην κηδεία – Δείτε φωτογραφίες

0
5728

Στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου αποχαιρέτησαν τον γνωστό αθλητικογράφο συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του – Δείτε φωτογραφίες

Θλίψη στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και όχι μόνο, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, νικημένος από τον καρκίνο. Nοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σον Άγιο Σάββα, ενώ πριν λίγα χρόνια είχε κάνει εγχείρηση και για την καρδιά του.

Η κηδεία του έγινε σήμερα το πρωί στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου με αρκετούς συναδέλφους του να δίνουν το «παρών», ενώ συντετριμμένες ήταν η γυναίκα και η κόρη του Γιώργου Γεωργίου.

Ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής προσερχόμενος στην κηδεία δήλωσε πως «η αθλητική δημοσιογραφία έχασε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο. Ήταν σημαντικός άνθρωπος για εμάς και σαν φίλος. Ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από μια ασθένεια, ερχόταν κανονικά στη δουλειά του και τις τελευταίες ημέρες είχε έναν έντονο πόνο στη μέση και από εκεί ξεκίνησαν όλα».

Από την μεριά του, ο δημοσιογράφος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος δήλωσε στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου: «Σήμερα πενθεί η αθλητική δημοσιογραφία, αλλά και η αθλητική κοινωνία. Τον Γιώργο τον αποχαιρέτησαν όλοι γιατί είχε καταφέρει να αγγίξει και τον πιο απλό φίλαθλο. Μπορεί να ήταν απέναντί του σε πολλά, αλλά άγγιξε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας με το »Καφενείο των Φιλάθλων» συνέχισε έτσι μέχρι το τέλος. Ήξερε τι έλεγε, ήξερε πολλή μπάλα, έκανε και τον προπονητή της εξέδρας μερικές φορές. Ήταν το κάτι διαφορετικό».

Δείτε φωτογραφίες:

kideia-gewrgiou-17
Η γυναίκα και η κόρη του Γιώργου Γεωργίου
kideia-gewrgiou-16
Η γυναίκα και η κόρη του Γιώργου Γεωργίου με τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή
kideia-gewrgiou-15
kideia-gewrgiou-14
kideia-gewrgiou-13
kideia-gewrgiou-12
Η γυναίκα και η κόρη του Γιώργου Γεωργίου
kideia-gewrgiou-11
Η γυναίκα και η κόρη του Γιώργου Γεωργίου

 

5906880
5906882
Ο Γιώργος Κολοκοτρώνης και ο Αλέξης Σπυρόπουλος
5906881
Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος
5906884
Ο Γιάννης Σγουρός

 

kideia-gewrgiou-9
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κολοκοτρώνης
kideia-gewrgiou-8
Ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής

 

kideia-gewrgiou-7
Η Λόλα Νταϊφά

 

kideia-gewrgiou-6
kideia-gewrgiou-5
kideia-gewrgiou-4
kideia-gewrgiou-3
kideia-gewrgiou-2
kideia-gewrgiou-1

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ