Κρήτη: Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά υποψήφιος βουλευτής – Αύριο η κηδεία του

0
8523

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο νησί της Κρήτης η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του Νικόλαου Κοσμαδάκη. Ο Νικόλας Κοσμαδάκης ήταν υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον πρόδωσε η καρδιά του.

Ο Νικόλαος Κοσμαδάκης  ήταν τρίτος στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του στο Ηράκλειο

Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Κοσμαδάκης, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου στις εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα “Ενώνω Συμμαχία Ελευθερίας”.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο άτυχος άνδρας προδόθηκε από την καρδιά του. Στις εκλογές πριν από 2 εβδομάδες είχε λάβει 224 ψήφους και ήταν τρίτος στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του στο Ηράκλειο. Ενώ η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, στο χωριό Αγίου Θωμά Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος του κόμματος προχώρησε και σε ανάρτηση μέσω της σελίδας του

Νικόλα μου Καλό Παράδεισο να έχεις… !!! Ένας πραγματικός μαχητής, συναγωνιστής και Άνθρωπος με Καθαρή Ψυχή, ο Νίκος Κοσμαδάκης, υποψήφιος Βουλευτής του ΕΝΩΝΩ στο Νομό Ηρακλείου, έφυγε δυστυχώς από κοντά μας πολύ πρόωρα… Νικόλα υπήρξε Τιμή για εμένα, που Αγωνισθήκαμε παρέα σε έναν δύσκολο πραγματικά Αγώνα, που απέδειξες έμπρακτα, ότι διέθετες όλα τα εφόδια στην προσωπικότητά σου, ώστε να τον διεξαγάγεις με μέγιστη αφοσίωση, συγκέντρωση στο στόχο και αποφασιστικότητα ! Νικόλα μου Καλό Παράδεισο να έχεις !!!

Η Οικογένεια του ΕΝΩΝΩ κι εγώ προσωπικά απευθύνω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αγαπημένου μας Νίκου Κοσμαδάκη !

(Στην Φωτο σε μία από τις πολλές δράσεις του, αυτή τη φορά στη Στέγη Φιλοξενείας Ανηλίκων Ηρακλείου)

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, στο χωριό Αγίου Θωμά Ηρακλείου.

Η ανάρτησή του για τον Νικόλα Κοσμαδάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ