Καθηγητής βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης | Θεσσαλονίκη: 57χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο

0
3607

Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μετά το θάνατο ενός 65χρονου καθηγητή του ιδρύματος. Ο άτυχος Α. Φ., βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του, στο Ηράκλειο, χθες το βράδυ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον άτυχο καθηγητή εντόπισαν νεκρό συνάδελφοί του, ενώ η πόρτα του γραφείου του ήταν κλειδωμένη.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έρευνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο καθηγητής στον Τομέα Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Αθανάσιος Φειδάς.

Αθανάσιος Φειδάς: Τον εντόπισαν νεκρό οι συνάδελφοί του

Ο 65χρονος άνδρας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 27 Μαρτίου, νεκρός στο γραφείο του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον άτυχο καθηγητή εντόπισαν οι συνάδελφοί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

 

Πηγή: creta24.gr

Θεσσαλονίκη: 57χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο

Ένας άνδρας ηλικίας 57 ετών εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης, μέσα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον 57χρονο βρήκε περίοικος και ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Έρευνα για το συμβάν διεξάγουν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας.

thestival.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ