Ο Ολλανδός που είχε «προβλέψει» τον σεισμό στην Τουρκία βάζει στο κάδρο τώρα την Ελλάδα

1
8073

Ο Ολλανδός ερευνητής που κάνει προβλέψεις για σεισμούς με βάση την ευθυγράμμιση των πλανητών και υποστήριξε πως είχε προβλέψει τα φονικά Ρίχτερ στην Τουρκία, έρχεται τώρα με νέα πρόβλεψη ακόμη και για την Ελλάδα.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στις 12 Φεβρουαρίου ο Frank Hoogerbeets από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey» προειδοποίησε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη, οι οποίες μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου ενδέχεται να έχουν σεισμό έως και 7 Ρίχτερ.

Αναλύοντας το μοντέλο με την ευθυγράμμιση των πλανητών του ηλιακού συστήματος, ο Ολλανδός έβαλε στο «στόχαστρο» του Εγκέλαδου το Μεξικό, την Ονδούρα, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, μέρος της δυτικής Κίνας, αλλά και τη Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα για την περιοχή μας ανέφερε – δείχνοντας και σχετικό χάρτη – πως στο επίκεντρο για ένα πιθανό μεγάλο σεισμό είναι η κεντρική Μεσόγειος γύρω από την Ιταλία, αλλά όπως διευκρίνισε αυτός ο σεισμός θα μπορούσε να εκδηλωθεί και στην Ελλάδα.

Πάντως, ο ερευνητής ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να προκαλέσει πανικό καθώς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτές οι περιοχές θα χτυπηθούν σίγουρα από κάποια μεγάλη σεισμική δόνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ