Θρήνος στο Βόλο – Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 19χρονη

2
5747

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την ξαφνική είδηση του θανάτου της 19χρονης Μαρίας – Απαρηγόρητοι οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και όλοι όσοι τη γνώριζαν

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 19χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύονταν τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Όπως αναφέρει τοmagnesianews.gr, η 19χρονη Μαρία ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και έδωσε μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος εμφανίστηκε στο στομάχι και της προκάλεσε γενικευμένες μεταστάσεις.

Οικογένεια, φίλοι και γνωστοί θρηνούν για το κορίτσι τους που τόσο γρήγορα έφυγε από τη ζωή.

Ξεχώριζε για την ωριμότητα και το ήθος της

Συγκλονισμένος είναι ο Βόλος από τον πρόωρο θάνατο της 19χρονης Μαρίας, που έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Συγκλονισμένος και ο καθηγητής της Πανταζής Φασουλίδης, ο οποίος την είχε μαθήτρια για τρία χρόνια στο 5ο Λύκειο. Όπως γράφει «Γλυκό μου κορίτσι… Μαρία μου αγαπημένη… Έτσι θα σε θυμάμαι πάντοτε…Με το χαμόγελο και την καλή σου την καρδιά….Τρία χρόνια μαζί δημιουργήσαμε μια στενή σχέση δασκάλου και μαθήτριας που δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Τι να πρωτοπώ για σένα…Το ήθος σου, η ευγένειά σου, η καλοσύνη σου, η φιλομάθειά σου , ο αγώνας σου για την επιτυχία σου στις πανελλαδικές εξετάσεις…Αξίζεις πολλά…..Ο Παράδεισος είναι δικός σου…Θα είσαι για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου…. Κλαίω μόνο γιατί δεν μπόρεσα να σε αγκαλιάσω πριν φύγεις για το δικό σου ταξίδι ….Θα σε αγαπάμε πάντα…. Καλή ανάπαυση ψυχή μου…».

Η Μαρία σπούδαζε Κοινωνικής Εργασίας στην Κομοτηνή. Αυτή ήταν η σχολή που είχε περάσει το 2021 με σχεδόν 16000 μόρια. Ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας, το τρίτο στη σειρά κι όπως λένε όσοι την γνώριζαν ήταν ένα απίστευτο παιδί, με μοναδική ωριμότητα και ήθος.

«Για μας η Μαρία θα παραμείνει ένα χαμογελαστό αστέρι»

Συγκλονισμένοι είναι οι καθηγητές του 6ου Γυμνασίου Βόλου, εκεί που φοιτούσε η 19χρονη Μαρία, που έφυγε από τη ζωή. Σε ανακοίνωσή του το σχολείο αναφέρει «Η διεύθυνση του σχολείου, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μαρίας Μητράκα που έφυγε τόσο νωρίς…Τα λόγια φτωχά τούτη την ώρα…

Για μας η Μαρία θα παραμείνει ένα φωτεινό, χαμογελαστό αστέρι που είχαμε τη χαρά να έχουμε μαθήτρια στις τάξεις μας…

Καλό παράδεισο…»

Η επιθυμία της οικογένειας

Απαρηγόρητοι είναι οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και όλοι όσοι γνώριζαν τη Μαρία, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 19 ετών. Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης. Η Μαρία αφήνει πίσω τους γονείς της Αριστείδη και Ελένη, τα αδέλφια της Σταυρούλα, Δημήτρα και Νέστορα, τη γιαγιά της, τη νονά, θείους, ξαδέλφια. Επιθυμία της οικογενείας αντί στεφάνων και λουλουδιών τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι Γαλήνης της Αγίας Αικατερίνης» και στη «Φλόγα».

Διαβάστε επίσης:

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στα Γρεβενά

Αγριότητες στην Αρτέμιδα: Μαχαίρωσαν 22χρονο σε κλαμπ, τους καταδίωξε και τράκαρε σε φαρμακείο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Παίζει με τον πόνο των άλλων. Χωρίς να γνωρίζει πετάει τον εμμετό του και βρωμιζει τους πάντες. Πόσο πιο σιχαμενος μπορεί να γίνει?
      Ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ