Πέθανε η ηθοποιός και μοντέλο Ντέπυ Μαρτίνη

0
2468

Τον θάνατο ακόμη μίας Ελληνίδας ηθοποιού ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Ντέπυ Μαρτίνη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, σύμφωνα με την ανάρτηση του ηθοποιού στο Facebook.

Μετρώντας σημαντικές διακρίσεις στον χώρο του μόντελινγκ αλλά και συμμετοχές σε αξιοσημείωτες ταινίες, η Ντέπυ Μαρτίνη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών

ntepi_martinh72
Τ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μία φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα:

«Με θλίψη μαθαίνουμε ότι ακόμα μια ηθοποιός της δεκαετίας του 60 και βραβευμένη των καλλιστείων η Ντέπυ Μαρτινη έφυγε από την ζωή! Καλό ταξιδι…».

Δείτε την ανάρτηση
<div class=»bannerWrp stickyBanner configurable-element mceNonEditable server-side-component» data-component=»Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.Banner» data-configuration-type=»Atcom.Sites.ProtoThema.Models.Banners.BannerConfiguration, Atcom.Sites.ProtoThema» data-plugin-mobsticky=»»>

H Ντέπυ Μαρτίνη γεννήθηκε 1937 ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο. Το 1955 διακρίθηκε στον χώρο της μόδας με τον τίτλο της Β´ Σταρ Ελλάς, ενώ, την ίδια χρονιά, κατάφερε να λάβει και την 3η θέση στον διαγωνισμό Μις Ευρώπη.

Από το 1959 άρχισε να συμμετέχει και σε κινηματογραφικές ταινίες με σημαντικότερη τη «Φαίδρα» (1962) του Ζυλ Ντασέν με πρωταγωνίστρια τη Μελίνα Μερκούρη και τον Άντονι Πέρκινς.

Ακόμη έχει λάβει μέρος στον «Εφιάλτη» (1961) του πρωτοεμφανιζόμενου τότε Ερρίκου Ανδρέου, όπου εντυπωσίασε ως Εύη Λινάρδου αλλά και σε άλλες ταινίες όπως: «Νύχτες στο Μιραμάρε» (1960), «Το ποτάμι» (1960).


Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ