Aποκάλυψη: Υπό παρακολούθηση Ντόρα, Κώστας και Αλεξία Μπακογιάννη – Την Κυριακή στο Documento

13
1735

Φύτεψαν το Rredator και στην οικογένεια.

Το κακόβουλο λογισμικό έχει εντοπιστεί από ιδιωτική εταιρεία και στα τρία τηλέφωνα

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ DOCUMENTO Κυβερνητική συμμορία, εκβιαζόμενη δημοκρατία

Ρυπαρός εγκέφαλος στο Μέγαρο Μαξίμου – Ενοχος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εκτροχιασμό των θεσμών

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Αθώος εκ γενετής

Ο Ι. Σ. Καριώτης γράφει για τον πρωθυπουργό που συμπεριφέρεται ως τσιφλικάς της χώρας, των θεσμών και των δικτύων

Γ. Μ. ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΑ Εξαπάτηση με συνεργό την Τράπεζα Πειραιώς

ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ Η μεγάλη κοροϊδία των συνταξιούχων

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σκληρό ροκ από τον Αλέξη Τσίπρα

Και μαζί το DocVille με αφιέρωμα στον Πολιτισμό και την  αναπηρία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΟΙ – μα ΟΛΟΙ..! – ξέρουν πως υπάρχει εκτροπή του Πολιτεύματος και κατάλυση της Δημοκρατίας, απο τους Ολιγαρχες και το Γιουσουφακι τους τον δολιο φασίστα Μητσοτάκη.
    Αλλα οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ Νεοδημοκρατες, που ειναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ στα σπλαχνα της χώρας, το γλεντανε, γιατι η Εκτροπή γινεται απο την παράταξη τους, κάτι που εξυπηρετεί τα σκοτεινά ονειρα τους, να μην αφησουν ποτε ξανα αλλον να κυβερνήσει.. Παντα οι φιλοτομαριστες γεννουσαν μίσος και διχόνοια.. Και εθνικες καταστροφές… Παναθεμα σας υπανθρωποι…

    • Είμαστε το πιο διεφθαρμένο κράτος της Δύσης..είτε το θέλουν τα πόμολα,είτε όχι

      https://www.newsit.gr/ellada/dialogoi-fotia-aksiomatikon-tis-el-as-me-nonous-tis-nyxtas-ereyna-dietakse-o-theodorikakos-paremvasi-ntogiakou/3693626/
      Προσωπικά ψήφισα Ν.Δ. για να γίνει επανεκκίνηση στο κράτος να παταχθεί η διαφθορά και να αλλάξει το status στον Δημόσιο Τομέα,αντ αυτού διέλυσε τα πάντα.
      Και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά εφημερίδες όπως η Καθημερινή…απλά υπάρχουν βλήματα εδώ μέσα που ότι και να αποκαλύψει κάποιος ,ότι και να πει θα τον βγάλουν ότι διαβάζει Χίο,ψεκασμένα σάιτ.
      Είναι γνωστά πια σε όλους ότι 2-3 ηλίθια κατασκευάσματα κάνουν πολιτική χωρίς να έχουν ανοίξει βιβλίο στην ζωούλα τους.Τα πάντα τα γνωρίζουν χάριν κληρονομικότητας.
      Τιράντα.

      • Σιγά ρε προφεσορα που χρειάζεται να διαβάσουμε καμία βιβλιοθήκη για να ψηφίσουμε.Σιγα να μην ψήφισες ΝΔ και διέλυσε τα πάντα.Αφησε το παραμύθι και αν έχεις καλύτερη λύση ψήφισε την.Μηπως μας προτείνεις κάτι; Εσύ ο ξερολας με το διαφορετικό ψευδώνυμο και τα copy paste.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…….

        • που δεν κρυφάκουσε κανέναν Λαμόγιο και απ το ίδιο κόμμα κοπρίτη,ντροπή του Δημοσίου Διαλόγου.
          Ντροπή της….. Κόπρο, ταγματασφαλίτη.

        • ‘Όπως έμαθες μια ζωή.
          Κάθε μέρα παίρνεις τις π….ες σου…. με στοιχεία, με επικαιρότητα.
          Μόνο με το ρολόι στο χέρι ,κάθε μέρα ρεζίλι γίνεσαι με την σ,,,,,πα ,απ τα αυτιά σε λίγο …

  2. Καλα κάνουν και τους παρακολουθούν όλους όσους έχουν θέσεις.Θέλετε να ξαναέχουμε Τσοχατσοπουλους;Αν τον παρακολουθούσαν θα είχαμε γλυτωσει.

  3. Όσο ΣΥΡΙΖΑ απλά θα ακολουθεί τον Βαξεβάνη χωρίς κανένα άλλο πρόγραμμα η πρόταση θα κάνει περίπατο ο Μητσοτάκης.

  4. Άλλος βλάκας ή ο ίδιος με άλλο ψευδώνυμο; Ποιος επιδιώκει εκτροπή του πολιτεύματος;Το έχω ξαναπεί ότι ο πανικός της ήττας της αντιπολίτευσης θα μας κάνουν να ζήσουμε μέρες του ’89.Ξενοι παράγοντες με την ντόπια αντιπολίτευση δεν θέλουν ΝΔ και Μητσοτάκη.Τωρα όσον αφορά καρκίνους και υπανθρώπους και αναθέματα δείχνουν πόσο///@κ@ς είσαι.Με αυτό το λόγο κάνεις αντιπολίτευση; Άντε////πρωινιατικα, μάγκα από το χωριό του πολακη…. Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……..

  5. Μετά και αυτό, απέμεινε να παρακολουθεί και το δικό του.Ολοι οι υπουργοί, βουλευτές, ηγεσία του έθνους, οικογένεια παρακολουθούνται.Βρε τον Μητσοτάκη και δεν του το είχα…. Μπορείτε να μας πείτε πόσο μ@λ@κες είστε; Αλλά αφήστε το καλύτερα,θα σας το πει ο λαός σε λίγες μέρες που έρχονται οι εκλογές.Οσο ζυγωνει, τόσο μεγαλώνει……Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  6. Δεν έχει δώσει 1 απόδειξη στον εισαγγελέα-ανακριτή που πήγε. Τάχα κράταγε κάτι χαρτιά αλλά μάλλον ήταν για σκούπισμα αφού όταν εξήλθε ο ίδιος ο δικηγόρος του παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις..
    Δεύτερον δεν αξίζει να κάνει κανείς συζήτηση με οποιονδήποτε εξαπολύει ρητορική μίσους. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Οι χαρακτηρισμοί του καθενός άλλωστε αφορούν τον ίδιο. Καλό βράδυ.

  7. Κατά αρχήν ο Μεϊμαράκης έβαλε στις εσωκομματικές εκλογές.Εχασε και αποδέχθηκε την ήττα υ.Παρεμεινε πιστός στρατιώτης της παράταξης.Μαθε πρώτα πως γράφεται το επώνυμο Μεϊμαράκης και μετά την σπεκουλα ότι τον ψήφισες.Εγω δεν είμαι προσωπολατρης.Η ΝΔ υπήρχε και πριν τους: Ράλλη, Αβέρωφ, Έβερτ, Μητσοτάκη, Καραμανλή,Σαμαρά,Μητσοτακη Κυριάκο και θα υπάρχει.Αρχηγοι έρχονται και παρέχονται.Υποψηφιοι όπως η Ντόρα, Αβραμόπουλος ,Σουφλιάς, δοκίμασαν την τύχη τους και επέστρεψαν.Στο ξαναλέω βλάκα,υποτιθεμενε νεοδημοκρατη δεν είμαι προσωπολατρης, ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΌΝΟ……Περεπιπτοντως κοιμάσαι και ξυπνάς με τον εφιάλτη της ΝΔ, πρέπει να έχεις φάει χοντρή …α….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ