ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 44χρονη Τρικαλινή Μαρία Κουτσοχρήστου μητέρα 4 παιδιών!

11
16054

Σοκ και θλίψη προκαλεί ξανά στην κοινωνία των Τρικάλων ο αιφνίδιος θάνατος μιας νέας γυναίκας

Πρόκειται για την Μαρία Κουτσοχρήστου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Γοργογύρι Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τον σύζυγό της Νικόλαο Παπαναστασίου, τα παιδιά της Δημήτρη, Ελενα, Στεφανία, Ευανθία, γονείς και αδέλφια.

Την κηδεία επιμελείται το γραφείο τελετών «Σωτηρίου Καρατάσιου».

TrikalaNews

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ.

    • Με κάτι βλάκες σαν τον ΚΩΣΤΑ, την πατήσαμε. Και αφού υποτίθεται γνωρίζει το ιστορικό της και απεφάνθη ανολογως, ας ενημέρωση και εμάς από τι πέθανε.

  2. Ο γνωστός βλάκας, με άλλο ψευδώνυμο (Κώστας). Ναι βλάκα, κάθε μέρα έχει αιφνίδιους θανάτους, αυτοκτονίες και διάφορα άλλα περιστατικά που αντιμετωπίζει η υγεία.Αντε βλάκα, που δεν προλαβαίνει να ανέβει είδηση και απαντάς…..

    • Να σου έχει πάει, ε? Πολύ αργά για δάκρυα! Αυτά έπρεπε να τα είχες σκεφτεί νωρίτερα πριν πας να τρυπηθείς! Τώρα το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

  3. Που είναι ο Εξαδάκτυλος που μας έλεγε οτι οι ανεμβολίαστοι να μείνουν κλεισμένοι γιατί θα πεθάνουν;;

  4. Δεν προλαβαινει να πεθανει ανθρωπος και του φορατε το εμβολιο απευθειας. Τι φαιδροτητες ειναι αυτες. Δεν σχολιασε ακομη ο τραγικος κι ανησυχω.

  5. Όταν λέγαμε εμβολιάστηκε θα χαθούν ζωές,κάποιοι έλεγαν ότι δεν θέλουν να τους αλλάξουν το dna,μια γριπουλα είναι δεν υπάρχει ιός…κλπ.

  6. Τα πράγματα είναι απλά… Να διαταχθεί από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε όλες τις Εισαγγελίες της χώρας, να προβούν σε έρευνα σε όλους τους ξαφνικούς θανάτους, από την έναρξη της εμβολιαστικής περιόδου με τα εμβόλια για την Covid 19, μέχρι και σήμερα με διασταύρωση των ΑΜΚΑ… Ηλικίες, ιατρικό ιστορικό και σύγκριση με την προηγούμενη 3ετία προ κορωνοϊού…. Απλά…. Έτσι θα λυθεί η απορία τόσο «αντιεμβολιαστών» όσο και «εμβολιολάγνων».. Εννοείται να βγουν στη φόρα τα πραγματικά ευρήματα μιας τέτοιας έρευνας…

  7. Γιατί δεν γίνεται παραγγελία ιατροδικαστική;Σε όλους τους αιφνίδιους εδώ και πολλά χρόνια (προ κορονοιου).Για να λυθεί η απορία σας.Παρεπιπτοντως έπρεπε να το γνωρίζεις.Τωρα αν δεν θέλετε να καταλάβετε δικαιώμα σας.Επαναλαμβανω:30000 εγκεφαλικά,24000 εμφράγματα,7000 ανακοπής ετησίως στην Ελλάδα.Πολλοι από αυτούς καταλήγουν.Ολα τα άλλα είναι για να παραμυθιαζετε τον εαυτό σας.Αντε ειδήμονες που έχετε και άποψη…..

    • στην Κω …….. νεκροψία – νεκροτομή και αν έχει δικαίωμα να τις κάνει ή αν γίνονται παράνομα; Πες μας επίσης πόσοι πέθαναν λόγω λάθος διασωλήνωση και υπερβολική παροχή οξυγόνου από συναδέλφους σου σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας; Τι έχεις να απαντήσεις για τα στατιστικά που αναφέρουν ότι όσοι αθλητές πέθαναν ξαφνικά τα τελευταία 36 χρόνια πέθαναν στο διάστημα από την αρχή των εμβολιασμών μέχρι σήμερα; Εξήγησέ μας γιατί εμβολιάζετε τον κόσμο με σκευάσματα που δεν έχουν δοκιμαστεί ούτε έχουν πάρει έγκριση; (μην μου πείς τις ΄΄π@ριές του Βασιλακόπουλου ότι έχουν εγκριθεί γιατί το ξέρουμε ότι δεν ισχύει).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ