Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή της ισχυρής δόνησης – Δείτε βίντεο

1
3227

Το βίντεο είναι από δύο καταστήματα στην Εύβοια, ένα από Χαλκίδα και ένα από Ψαχνά

Ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ ταρακούνησε την Εύβοια, σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 14:00.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης βρισκόταν κοντά στο σημείο και όπως δήλωσε στο eviathema.gr, ο σεισμός είχε διάρκεια και ήταν αρκετά αισθητός ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί σοβαρές ζημιές.

Μάλιστα, η στιγμή του πρώτου μεγάλου σεισμού καταγράφηκε σε βίντεο. Είναι από δύο καταστήματα στην Εύβοια. Ένα από τη Χαλκίδα και ένα από τα Ψαχνά.

Στο πρώτο κατάστημα ψιλικών στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας, ο σεισμός έγινε την ώρα της αλλαγής βάρδιας. Η ιδιοκτήτρια και η υπάλληλος βλέπουν τα ράφια να κουνιούνται, νιώθοντας τον έντονο σεισμό και βγαίνοντας γρήγορα από το μαγαζί.

Δείτε βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το βίντεο δεν αποδίδει πιστά την πραγματικότητα.
    Βρίσκομαι για τις γιορτές στην Εύβοια..
    Κουνηθηκαμε γερά, «ευτυχώς» «εμείς» για περίπου 10+ δευτερόλεπτα. Το 5.1R, αρχική εκτίμηση φαίνεται πιο κοντά σε αυτό που βιώσαμε, που φάνηκε ακόμη πιο ισχυρό. Στη Χαλκίδα και στην Αθήνα σε ορόφους ηταν ιδιαίτερα έντονος, καθως και μεγαλύτερης διάρκειας (προφανώς από τα σεισμικά κύματα και το εστιακό βάθος), όπως έμαθα από συγγενείς και γνωστούς. Δεν έχουμε αισθητους μετασεισμους, κάποια ανησυχία βέβαια είναι λογική. Ο σεισμός που ζησαμε στις 21.07.2017. στην Κω ήταν πολύ, μα πολύ πιο τρομακτικός καθώς και η ατέλειωτη μετασεισμικη ακολουθία….αξέχαστη… Να μην ζήσει κανείς μας ποτε ξανά κατι τέτοιο, αν και μοιάζει αναπόφευκτο λόγω της εγνωσμένης πλούσιας σεισμικότητας του Ελλαδικού Χώρου…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ