Θλίψη και συγκίνηση στον ναυτικό κόσμο: Πέθανε ξαφνικά 51χρονος μηχανοδηγός του «Πρέβελης»

5
2750

Συγκίνηση και θλίψη προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος 51χρονου ναυτικού, του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ, το οποιό εκτελούσε δρομολόγιο προς την Κάσο

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας,  «εημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κάσου, ότι ο 51χρονος μηχανοδηγός Α΄, μέλος πληρώματος Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, το οποίο αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Κάσου, χρήζει ιατρικής φροντίδας.

Άμεσα ενημερώθηκε το Π.Π.Ι. Κάσου και ιατρός μετέβη στο λιμάνι. Με τον κατάπλου του πλοίου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή, ότι έγιναν προσπάθειες ανάνηψης και παροχής πρώτων βοηθειών από επιβάτη ιατρό στον 51χρονο.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Π.Ι. Κάσου όπου διαπιστώθηκε΄ο θάνατος του.

Από τη Λιμενική Αρχή Κάσου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.»

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηπως εφαγε κι αυτος στην Τυνησια αλητες??? Καθαρματα εγκληματιες. Παρτε πισω τους υγειονομικους και πειτε την αληθεια στον κοσμο. Ζητηστε συγνωμη τουλαχιστον σε αυτους που με την τρομολαγνια σας αναγκασατε να μπολιαστουν. Κι αυτοι ειναι παντου. Ακομα κι αυτοι που φορανε ακομα μασκουλες ειναι υπηρετες του συστηματος της νεας ταξης πραγματων. Τα πραγματα ειστε εσεις ηλιθιοι…..

  2. Εμμονή σου έγινε να σχολιάζεις σαν τον κόραξ κάτω από κάθε είδηση θανάτου .
    Άντε βάλε καμία υποψηφιότητα να σε δούμε ποιος είσαι να σε ψηφίσουμε να σώσεις τον κόσμο.

    • Βρε μπετοβλακα αν είσαι τυφλός τι να σου κάνω άνοιξε τα κανένα μάτια σου από το κινητό και από τους μπάφους δεν ξέρεις τι σου γίνεται …μούρη ο κόσμος κοιμάται όπως και εσύ δυστυχώς δεν γίνεται κάτι θα είστε για πάντα υπνοτισμενοι

  3. Μάλλον έφαγε σε fast food στην Τυνησία!
    Κρίμα…άλλος ένας στην λίστα.Καλο παραδεισο.
    Με τόσες απώλειες δημιουργούνται ερωτηματικά….
    Βάλτε ένα τέλος στον διαχωρισμό των ανθρώπων.Αμεσα οι υγειονομικοί στις θέσεις τους. Τα ρημαξατε όλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ