Τήνος: Κοπέλα έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων και απειλητική χειρονομία μπροστά στην κάμερα!

2
4338

Χωρίς ντροπή

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχουν οι υποστηρικτές των Γκρίζων Λύκων, με θρασύτατη νεαρά να «παρεμβαίνει» σε ζωντανό τηλεοπτικό ρεπορτάζ από την Τήνο, προκειμένου να κάνει on camera το σήμα της γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης, συνοδευόμενο από τη χαρακτηριστική απειλητική χειρονομία που παραπέμπει σε… κόψιμο λαιμού!  

Μάλιστα, η εν λόγω κοπελιά δεν δίστασε να εμφανιστεί στα σκαλιά του Ιερού Ναού Παναγίας Ευαγγελίστριας Τήνου, την ώρα που δεκάδες πιστοί βρίσκονταν επί τόπου κι ενώ η δημοσιογράφος μιλούσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Είναι δε χαρακτηριστική η επιμονή της να περάσει το μήνυμά της, που έσπευσε να το επαναλάβει μια ακόμη φορά, καθώς την πρώτη φορά η απεσταλμένη του καναλιού μπήκε μπροστά της, σε μια προσπάθειά της να την κρύψει.

Κι όλα αυτά την παραμονή της μεγάλης γιορτής της Μεγαλόχαρης, ακριβώς στον τόπο όπου συρρέουν εκατομμύρια χριστιανοί από ολόκληρο τον κόσμο!

  • Δείτε τα χαρακτηριστικά εξοργιστικά πλάνα: ΕΔΩ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για φαντάσου τι θα σε περίμενε, λυντσάρισμα, αν έκανες τον σταυρό σου μέσα στην Αγιά Σοφιά στην Πόλη? Κάθε χρόνο βλέπουμε την «σφαγή» των Μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας, γιορτή της Ασούρας και δεν μιλάει κανείς!!! Το έχουμε παρακάνει στην ανοχή…….. Ξυπνήστε ραγιάδες……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ