Σπαραγμός στην κηδεία της Μαρίτας Αγγελοπούλου – Πέπλο μυστηρίου για τον θάνατό της από ανακοπή…

1
1031

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Αίγιο η κηδεία της Μαρίτας Αγγελοπούλου.

Πέπλο μυστηρίου για τον θάνατό της από ανακοπή
Σπαραγμός στην κηδεία της Μαρίτας Αγγελοπούλου – Πέπλο μυστηρίου για τον θάνατό της

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης για να αποχαιρετήσουν την 43χρονη επιχειρηματία, που έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή, βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι της.

Τραγικές φιγούρες, τα άτομα της οικογένειάς της, που για δεύτερη φορά βρίσκονται αντιμέτωποι με το δυσάρεστο καθήκον να αποχαιρετήσουν έναν δικό τους άνθρωπο.

To χρονικό

Η 43χρονη επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτρια γνωστού εστιατορίου – beach bar στον Λόγγο Αιγιαλείας, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας. Ο άνθρωπος που την εντόπισε ήταν η ίδια της η μητέρα.

Την επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της την Κυριακή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, χτύπησε την πόρτα αλλά δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση και αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά. Όταν μπήκε στον χώρο την εντόπισε στον καναπέ του σπιτιού, χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η σορός της ήταν σε σήψη, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πόσες ημέρες βρισκόταν νεκρή στο σπίτι της μέχρι να εντοπιστεί το πρωί της Δευτέρας, από συγγενικά της πρόσωπα.

MARITA AGGELOPOULOU1
Το τελευταίο αντίο στο λαμπερό κορίτσι

Σκότωσαν τον πατέρα της το 2011

Σύμφωνα με φίλους της, η 43χρονη δεν ξεπέρασε τη δολοφονία του αγαπημένου της πατέρα Άγγελου Αγγελόπουλου.

Ο Άγγελος Αγγελόπουλος ήταν καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο.

Του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο. Οι δράστες ομολόγησαν πως σκότωσαν κατ΄εντολή και επί πληρωμή.

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης της δολοφονίας του πατέρα της, όπως έγινε αργότερα γνωστό, είναι ότι οι δολοφόνοι είχαν «παραγγείλει» και τη δολοφονία της Μαρίτας.

Λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του πατέρα της, η Μαρίτα είχε δεχτεί τυφλό απειλητικό χτύπημα από αγνώστους που είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό της χωρίς η ίδια να τραυματιστεί, καθώς ο μηχανισμός εξερράγη ξημερώματα έξω από το σπίτι της.

Ακολουθήστε το in.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πεπλο μυστηριου????? Αν ησουν τουτανχαμον θα ξεραμε την αιτια. Περιμενε 3000 χρονια και θα ανακαλυψουν….. Οι στοκοι….. Του τοιχους της ανοησιας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ