Η ζωή της Μαρίτας Αγγελοπούλου είχε στιγματιστεί από την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2011 – Το 2021 είχε μιλήσει για το τραγικό συμβάν που την σημάδεψε
Θλίψη έχει προκαλέσει στην πόλη του Αιγίου ο αιφνίδιος θάνατος της επιχειρηματία Μαρίτας Αγγελοπούλου.
Η γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας νεκρή, μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή Καλλιθέα της πόλης. Την άτυχη γυναίκα βρήκαν συγγενείς της που ανησύχησαν από την ξαφνική της εξαφάνιση.
Η ζωή της Μαρίτας Αγγελοπούλου είχε στιγματιστεί από την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2011.
Η δολοφονία του πατέρα της
Το 2021 είχε μιλήσει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος της Κυριακής», όπου είχε αποκαλύψει πώς βίωσε τη δολοφονία του πατέρα της.
«Πρόκειται για ένα γεγονός που συντάραξε, τον εσωτερικό μου κόσμο πρωτίστως, όλη την ύπαρξη μου. Ή γίνεσαι πιο δυνατός ή καταρρέεις. Εγώ επέλεξα να γίνω πιο δυνατή. Οι αρχές και οι αξίες του πατέρα μου, ήταν η δύναμη μου για να μην »πέσω», αλλά να »σηκωθώ»», είχε δηλώσει η Μαρίτα Αγγελοπούλου.
Ο Άγγελος Αγγελόπουλος ήταν καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης. Έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο. Οι δράστες ομολόγησαν πως τον σκότωσαν κατ΄εντολή και επί πληρωμή.
Δέκα χρόνια μετά, η ίδια είχε εξομολογηθεί ότι ο πατέρας της την επισκεπτόταν στα όνειρα της. «Ακούω τη φωνή του, δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι τον πατέρα μου. Οι συμβουλές του για τα πιο απλά καθημερινά μέχρι τα πιο μεγάλα, είναι κάθε μέρα στο μυαλό μου, είναι ”οδηγός” μου για το σήμερα και το αύριο», είχε πει η Μαρίτα Αγγελοπούλου.
Το γεγονός, πως ένα ανθρώπινο χέρι, ήταν εκείνο που του αφαίρεσε τη ζωή, καθώς «δεν τον πήρε ο Θεός», ήταν κάτι που την πονούσε.
Στην ερώτηση, εάν τελικά ο χρόνος γιατρεύει είχε απαντήσει: «Οχι δεν απαλύνεται αυτός ο πόνος, απλώς μετριάζεται, παρ’ όλα αυτά δεν σβήνει. Oι αναμνήσεις γίνονται οδυνηρές, κάποιες στιγμές η μνήμη του γεγονότος του τρόπου με τον οποίο έφυγε ο πατέρας μου, είναι επώδυνη και τραυματική. Δεν γίνεται αυτά να ξεχαστούν. Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ενας σπουδαίος επιστήμονας, μαθηματικός. Ηταν εκείνος που ίδρυσε ένα από τα πρώτα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην πόλη του Αιγίου, ένα δραστήριο και πολυπράγμον άτομο, επεκτάθηκε σε πολλές επιχειρήσεις, προσέφερε πολλές θέσεις εργασίας σε όλη την Αιγιάλεια και όχι μόνον. Ενας ακέραιος χαρακτήρας, ένας δυναμικός και ταυτόχρονα ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, που βοηθούσε αθόρυβα χωρίς να το διατυμπανίζει».
Πλεύρη, που ασχολείσαι με το αν φόραγε μάσκα ο τσίπρας, δεν μας λες τι είναι τα αδιευκρίνιστα αίτια; Είχε κάνει η γυναίκα και τα 3 μπόλια ή όχι; Τα έκανε μόνη της ή την εκβιάσατε να κάνει ράπιντ τεστ και να δυσκολεύεται η δουλειά της; Πάντως πλεύρη να κάνεις κριτική στον τσίπρα για τη μάσκα και όχι για τις Πρέσπες, είναι όλα τα λεφτά! Το φοβερότερο είναι ότι τον τσίπρα τον λέγανε εβραίο αλλά εσύ ζήτησες συγνώμη από τους εβραίους!