Τραγωδία στο Κιλκίς: Εθνοφύλακες οι δύο νεκροί στο τροχαίο με τα αγριογούρουνα

1
180
Κιλκίς: Ηλικίας 53 και 48 ετών οι δύο άτυχοι εθνοφύλακες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα

Ηλικίας 53 και 48 ετών οι δύο άτυχοι εθνοφύλακες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα

Μια αγέλη αγριογούρουνων που κινούνταν στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου στο Κιλκίς φαίνεται ότι ευθύνεται για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς που σημειώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eidisis.gr νεκροί είναι δύο εθνοφύλακες που κινούνταν προς Δοϊράνη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με περιπολικό το οποίο είχε ήδη πέσει πάνω στα αγριογούρουνα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι νεκροί είναι ένας 53χρονος από την Πλαγιά και ένας 48χρονος από την Κορομηλιά του Κιλκίς.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε περίπου στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας όταν οδηγός περιπολικού που είχε κατεύθυνση το Κιλκίς είδε ξαφνικά μπροστά του μια αγέλη αγριογούρουνων με αποτέλεσμα να μην προλάβει να αντιδράσει και να πέσει επάνω στα ζώα.

Την ίδια ώρα από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 56χρονο από τα Σκόπια, ο οποίος κατά πληροφορίες προσπάθησε να αποφύγει το περιπολικό με αποτέλεσμα λόγω του ελιγμού που έκανε, το ΙΧ που οδηγούσε να βρεθεί εκτός δρόμου και να καταλήξει ανάποδα σε χωράφι με τη συνεπιβάτιδά του, ηλικίας 50 ετών να τραυματίζεται ελαφρά.

Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με το τρίτο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο εθνοφύλακες οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αποφύγουν το περιπολικό με αποτέλεσμα να πέσουν επάνω του με δύναμη και να χάσουν και οι δύο τη ζωή τους. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και τρεις αστυνομικοί, οι δύο εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, ηλικίας 36, 42 και 44 ετών.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί στην περιοχή με αποτέλεσμα συχνές να είναι οι εικόνες με τα ζώα αυτά είτε να κάνουν επιδρομές στα χωράφια είτε να περνούν ακόμα και μέσα από κατοικημένες περιοχές.

Αγέλη αγριογούρουνων προκαλεί τροχαίο δυστύχημα με 2 νεκρούς πολίτες και 3 τραυματίες αστυνομικούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιτέλους να επιτραπεί το κυνήγι για αγριόχοιρους 365 μέρες το χρόνο. Μας έχει φάει η οικολογία και η πράσινη ανάπτυξη. Ο θεός να τους αναπαύσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ