Νέα τραγωδία: 25χρονος φοιτητής από το Αγρίνιο πέθανε ξαφνικά στην Αθήνα

7
1897

Βαρύ πένθος σκορπά στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου ενός 25χρονου νέου, ο οποίος έφυγε ξημερώματα Πέμπτης από τη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός φοιτητής στην πόλη των Αθηνών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε στην Αθήνα.

 

Ο άτυχος νέος, ήταν γιος εκπαιδευτικού στο Αγρίνιο και ήταν απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Πειραιά, ενώ σπούδαζε σκηνοθεσία σε ιδιωτική σχολή.

agriniopress.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δολοφονοι…. Και στους υγειονομικους τους φορεσατε χειροπεδες….. Ποσοι αστυνομικοι εφυγαν ξαφνικα? Για την μνημη των συναδελφων σας επρεπε να ειστε διπλα στους υγειονομ σε αναστολη που παλευουν για την αληθεια….

  2. μετά βγαίνουν οι ιατροδικαστές του συστήματος και λένε στους συγγενείς ο ένας είχε χρόνιο πρόβλημα ο άλλος ναρκωτικά, για άλλον 40χρονο ότι έφταιγε η χοληστερίνη κτλ.

    • Έβγαλες το σωστό τηλεπορισμα. Σαν δεν ντρέπεσαι πανίβλακα.

      • Ψάξε λίγο καλύτερα για μερικούς θανάτους στα τοπικά τους μέσα και θα δεις που λένε αργότερα απ’ ότι πέθανε ο καθένας όχι μόνο επειδή διαβάζεις ότι πέθανε κάποιος βγάζεις πόρισμα. Με στοιχεία γραφω όχι με παρωπιδες

        • Βρε βλήμα δείξε μας ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩιατροδικαστική έκθεση να δούμε τι λέει, αφού τις είδες!

          Eμβόλια κατά του κορονοϊού και αιφνίδιοι θάνατοι σε νέους.

          Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature με τίτλο «Increased emergency cardiovascular events among under-40 population in Israel during vaccine rollout and third COVID-19 wave» δηλαδή «Αυξημένα επείγοντα καρδιαγγειακά συμβάντα σε πληθυσμό κάτω των 40 ετών στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του εμβολίου και του τρίτου κύματος COVID-19». Συγγραφείς του είναι δύο επιστήμονες από το MIT, το εγκυρότερο τεχνολογικό ινστιτούτο του κόσμου (Christopher L. F. Sun Sloan School of Management, Massachusetts Institute of Technology, Retsef Levi Sloan School of Management, Massachusetts Institute of Technology), και ο υπεύθυνος των επειγόντων περιστατικών (EMS) του Συστήματος Υγείας του Ισραήλ (Eli Jaffe, Israel National Emergency Medical Services , Ben Gurion University of the Negev, Beer Sheva, Israel).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ