Ναύπακτος: «Έφυγε» ξαφνικά ο 22χρονος Βασίλης Τσιάμης

10
4111

Σοκαριστική είδηση για θάνατο νεαρού σήμερα στην Ναύπακτο

Ένας νεαρός κομμωτής, ο Βασίλης Τσιάμης 22 ετών, έφυγε σήμερα ξαφνικά από την ζωή. Το παιδί μπήκε πριν λίγες ημέρες με υψηλή πίεση στο νοσοκομείο και δεν κατάφερε να επανέλθει. Σήμερα, άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα.

Ο άτυχος νεαρός, ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη της Ναυπάκτου, διατηρούσε κομμωτήριο δίπλα στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου, με ευρύ πελατολόγιο.

 

Ο θάνατός του έχει σοκάρει όσους τον ήξεραν, αφού δεν είχε δώσει σημάδια αδιαθεσίας ή σοβαρού προβλήματος υγείας στο παρελθόν.

Πηγή: npress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θερίζουν οι ξαφνικιτιδες!Με τους καρκίνους και τα αυτοάνοσα να δείτε τι έχει να γίνει.Φυσικά είναι τυχαία περιστατικά καμία σχέση με τις φολες! Τρέξτε για την πέμπτη δόση ολοταχώς! Όσοι προλάβετε! Γίδια!¡!

    • Με τηλεπάθεια βγάζουν πορίσματα. Προ Κορωνοϊου ο κόσμος δεν «πέθαινε». Τώρα απλά οι στραβακες τους παίρνουν χαμπάρι. Να μας πείτε και το μέλλον μας ρε κορίτσια. Που θα σας βρούμε?

  2. Το ότι τραβάει να μαθαίνουμε στην άλλη άκρη της ελλαδας ποιος πεθαίνει ούτε καν περνάει απ’ το μυαλό ε; Πιο παλια δε πέθαιναν ξαφνικά νέοι .τώρα αυτά . Όπως με τις γυναικοκτονιες ότι δήθεν φταίει η καραντίνα και διαβάζεις για παλιά περιστατικά τριςχειροτερα

    • 21 χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου Κρήτης βρέθηκε νεκρός απόψε

      Πολύ καθησυχαστικός μου είσαι για τους τόσους ξαφνικούς θανάτους. Μπας και τη σκ…νιώθεις τη δουλειά?Πέθαιναν και παλιά τόσο πολλοί νέοι σαν τα κοτόπουλα ε? Έννοια σου, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…

    • Πεθαίνουν σαν τις κατσαρίδες νέοι άνθρωποι κι ο άλλος λέει δεν πειράζει πέθαιναν και παλιά..

      Μπας κ είσαι του κυκλώματος? Εικοσάρικο και μπόλι?

      • Και μην μας πρηζετε. Όποιος φοβάται μην το κάνει το εμβόλιο. Είσαστε δύο – τρεις χαζοβιοληδες και μας έχετε πρηξη με τους θανάτους. Για τόσα εκατομμύρια που κάνανε και είναι μια χαρά κάνετε μόκο. Ψαχτε τα αρχεία των νοσοκομείων προ covid να δείτε τι γινόταν. Μην μας πρηζετε λοιπόν. Ποτέ μην το κάνετε. Ασχολειθητε με κάτι άλλο και μην μας ζαλιζετε.

      • … (κι ο άλλος λέει δεν πειράζει… πέθαιναν και παλιά..). Ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ που βλεπεις το (ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ)? Εισαι τοσο κακος που βαζεις δικα σου λογια και αλλοιωνεις ολο το νοημα του κειμενου μου. Αλλα απο ενα ανωμαλο μυαλο τι αλλο να περιμενεις. Ευτυχως που οι βλακες εισαστε μονο 2-3.

  3. Φιλε ασε το τρολακι στην τρελα του. Αν συνηδειτοποιησει τί /αλακια εκανε θα πρεπει να δεσει μια πετρα στον λαιμο του και να πεσει να πνιγει…. Εθελοτυφλουν. Δεν μπορουν να αντεξουν οτι εκαναν //λακια. Αρνουνται να δουν τον ελεφαντα που καθεται πανω τους….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ