Σταύρος Πελεκάνος ο 41χρονος υποπλοίαρχος του «Πρέβελη» που πέθανε ξαφνικά εν πλω

12
2671

Πρόκειται για τον Σταύρο Πελεκάνο που βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους

Θρήνος στην ελληνική ναυτιλία μετά τον θάνατο του 41χρονο υποπλοιάρχου του πλοίου «Πρέβελη» που πέθανε εν πλω.

Πρόκειται για τον 41χρονο Σταύρο Πελεκάνο, με καταγωγή από το Βουρβούλο Σαντορίνης. Ο Σαντορινιός ναυτικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και η τοπική κοινωνία καθώς και οι συνάδελφοι του είναι συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του.

Σύμφωνα με λιμενικές πηγές, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν ο 41χρονος υποπλοίαρχος αισθάνεται έντονη αδιαθεσία την ώρα που το πλοίο έχει αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά.

Αμέσως ο καπετάνιος ενημερώνει τη λιμενική αρχή του Πειραιά ζητώντας την άμεση επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι αλλά και την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ.

Το πλοίο δένει με ασφάλεια στον Πειραιά και οι διασώστες του ασθενοφόρου παραλαμβάνουν τον 41χρονο μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή με τους γιατρούς να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο ο 41χρονος, το «Πρέβελη» απέπλευσε εκ νέου για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του προς τα λιμάνια Μήλου – Θήρας – Ανάφης – Σητείας – Κάσου – Καρπάθου – Διαφανίου – Χάλκης – Ρόδου.

Χθες, στο πλοίο επέβαιναν 262 επιβάτες, 56 Ι.Χ οχήματα, 54 Φ/Γ οχήματα και 11 Δ/Κ.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλο παραδεισο στο παλικαρι. Συλλυπητηρια στην οικογενεια. Θεριζουν τα μπόλια…σας πιασανε κοροιδα η παγωνη ο βασιβλακοπουλος ο τζακουζης Γκικας…κριμα γιατι μερικοι βριζατε τους ανεμβολιαστους

  2. Εντάξει, αν το θέτετε έτσι, από τον ιό πέθαναν 30.000 (ας πούμε οι 20.000 ειναι ισως πθο κοντα στην αλήθεια).

    Αν καθε μερα πεθαίνουν «ξαφνικά» 2-3 άτομα, θα φθάσουμε τις 20.000 (βλ. θύματα Covid-19) σε 15 – 20 χρόνια. Δεν είναι άσχημα. Αν όμως οι… εξωστρακισμένοι έχουν δίκιο και τα εμβόλια καταστρέφουν το ανοσοποιητικό και προκαλούν εμφράγματα, αυτοανοσα, ευαλωτοτητα σε λοιμώξεις κλπ. και σε λιγους μηνες ή ένα δύο χρόνια, αρχίσει να πέφτει κάτω κόσμος σαν τις μύγες, τελειώσαμε. Κι αν ισχύουν κάτι εντελώς παλαβά, πέραν από κάθε φαντασία, ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν την ακιδα ακόμη και διαμέσου της αφής ή του φιλιού, τότε δε θα μείνει κανένας ζωντανός. Οκ. Ας το πάρουμε από την αρχή: τώρα είμαι καλά, δοξαζω τον Θεό και το απολαμβάνω. Το μόνο που έχω είναι το τώρα. Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις, φλυαρίες του νου. Κάνεις δεν γνώρισε ποτέ το αύριο. Βαθιά αναπνοή και ξανά από την αρχή.. !
    : τώρα είμαι καλά, δοξαζω τον Θεό και το απολαμβάνω. Κτλ.
    😱😱😱😱😱😱😱😱

  3. Κρίμα τον άνθρωπο, υπάρχουν τίποτα στατιστικά θανάτων για να ξέρουμε που πηγαίνουμε; Πάντα χάναμε νέους ανθρώπους αλλά μήπως τώρα έχουν γίνει περισσότεροι ή απλά έχουμε την μύγα.

  4. Καλά κάνουν τα μέσα και σας περιπεζουν. Έχουν ξεκινήσει τώρα και κάθε θάνατο το ανεβάζουν για να ασχοληθεί ο κάθε πικραμένος να πει την εξυπνάδα του χωρίς να μπει στο κόπο να ψάξει στατιστικά επίσημα της Ελλάδας ή της Ευρώπης η του κόσμου που δίνει κάθε χώρα εδώ και χρόνια .λες και πριν δε πέθαιναν νέοι

    • Υπάρχουν τα στατιστικά που δείχνουν αυξημένους θανάτους τους τελευταίους μήνες.

      ΜΜΕ υπάρχουν για να τα δείξουν;;

    • Μήπως ξέρεις που υπάρχουν αυτά τα στατιστικά;
      Αυτά που βρίσκω είναι ότι το 2019 (χρονιά χωρίς covid) απεβίωσαν 124538,το 2020 130286 και το 2021 143586 οπότε έχουμε μια σαφέστατη αύξηση κάθε χρόνο. Τώρα πόσοι είναι ΑΠΟ covid, πόσοι είναι ΜΕ covid και πόσοι είναι εμβολιασμένοι και πόσοι δεν είναι, δεν νομίζω να μπορείς να το βρεις.
      https://www.statistics.gr/documents/20181/d3076e06-1831-5751-bea0-27d778a55704

  5. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει έξαρση στα ξαφνικά απλά είναι αιθεροβάμων που έλεγε και ο Αντρέας😂.Τωρα για εσάς που λέτε ότι έφυγαν από κοβιντ κοντά 30χιλ κόσμου στα δύο χρόνια θα συμφωνήσω. Έτσι έφευγαν και πριν βρε θύματα με συνδυασμό ιώσεων και χρόνιων προβλημάτων υγείας,οι ίδιοι τα λένε πλέον. Σίγουρα υπήρξαν ελάχιστες περιπτώσεις που έφυγαν αποκλειστικά από κοβιν τουλάχιστον πάνω από την μέση ηλικία. Τι να φοβηθεί ένας υγιέστατος 30αρης ή 40αρης. Καλά για μικρότερους δεν συζητάω. Απλά τραγωδία αν έκαναν πειράματα στο κορμί τους. Αλλά να τα λέτε χωρίς να έχετε πάρει μία δραχμή όπως οι τηλεαστερες είστε δύο φορές θύματα. Αφήστε τους εγωισμους και προσγειωθείτε όσο είναι νωρίς. Θέλουν φόβο και έλεγχο της μάζας που πας τι τρως με ποιον πως που πότε και γιατί. Κίνα καθαρή. Ξυπνήστε. Καλό καλοκαίρι.

  6. Και κάτι άλλο. Όταν μου γράψει ο γιατρός συνταγή το εμβόλιο θα πάω να το κάνω. Όπως γράφει ο παιδίατρος τα παιδικά εμβόλια και πάμε στο φαρμακείο και τα αγοράζουμε. Όπως γράφει ο γιατρός κάποιες ενέσεις και πάμε στο φαρμακείο. Μόνο έτσι. Πάει ο κόσμος χωρίς συνταγή και εμβολιάζεται. Ρε Πλεύρη θέλω ένα Augmedin 625 γιατί δεν μου το δίνει το φαρμακείο χωρίς συνταγή; Γιατί το απαγορευσατε Μάρτιο του 2020; Όποιος γιατρός είναι μάγκας να μου γράψει ότι εμβόλιο νομίζει και εγώ θα το κάνω φανερά και με κάμερα 😂.Πως σας δουλεύουν πως!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ