Κρήτη: Κι άλλος 62χρονος κατέρρευσε μέσα στο καφενείο και άφησε την τελευταία του πνοή

10
1338

Ένα δυσάρεστο περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/1) στο Καλό Χωριό του Αγίου Νικολάου.

Ένας 62χρονος άνδρας που βρισκόταν μέσα σε καφενείο της περιοχής και απολάμβανε τον καφέ του, αισθάνθηκε αδιαθεσία με συνέπεια να καταρρεύσει.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και όταν ο 62χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, όπως είπε στο ekriti πηγή ενημέρωσης.

Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι αυτοί οι "επιστήμονες" που μας τρομοκρατούν εδώ και δύο χρόνια,

    δεν διαθέτουν ούτε καν την περιέργεια να ερευνήσουν το φαινόμενο της «Ξαφνικίτιδας» , (ειδικά σε νέους και σχετικα νέους) ;;;;
    Τι στην ευχή;; Τόση πλύση εγκεφάλου τους έκαναν οι….Ιατρικοί Επισκέπτες/ Κρατικοί Dealers των εμβολίων;;;

    Μια γ@μωστατιστική που να δείχνει, αν αυτοί που πέθαναν ξαφνικά (ως επί το πλείστον απο καρδιά!!) , ηταν ανεμβολιαστοι;; Ηταν εμβολιασμένοι;; Με πόσες δόσεις;; Είχαν περάσει κορωνοιο;;; Είχαν νοσηλευτεί;; Είχαν Long Covid / μακράς διαρκείας συμπτώματα μετά την ανάρρωση;;; Αφού ξέρουμε ότι κτυπά και την καρδιά και τον εγκέφαλο ο ιός..
    Ένας, ΕΝΑΣ, 1x, καραγκιόζης από τους «επίσημους» γιατρούς- επιστήμονες μπορεί να κάνει μια έρευνα και ας μας δώσει μαϊμού αποτελέσματα, όπως τόσες άλλες «κλινικές μελέτες» που εργαλειοποιήθηκαν πολιτικα σε κάποια κράτη, σίγουρα στην δικη μας κατα επιφαση «Δημοκρατία»..

    Κι ας μιλήσουν και οι » αποκαθηλωμενοι» γιατροί- επιστήμονες, τι έχει να φοβηθεί η «επίσημη » Επιστήμη;; Τι έχει να φοβηθεί η Δημοκρατία (αν είχαμε βέβαια)…;;; Καλή ανάπαυση στον άνθρωπο. Συλλυπητήρια στους συγγενείς.

    • Επειδη διαβασες οτι πεθανε καποιος καπου μακρυα σου καθεσαι και χωρις στοιχεια αναρωτιεσαι? Γνωριζεις προcovid εποχη ποσοι περναγανε απο τα νεκροτομια καθημερινα? ΑΡΚΕΤΟΙ πασης ηλικιας. Απλα περιορισου προς το παρον στο νησι σου και πες μας. ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ απο τα εμβολια σε ενα χρονο στην ΚΩ και ασε τα παραπερα.

      • ΕΦΥΓΑΝ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 25 ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΧΡΟΝΙΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, ΕΦΥΓΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑΡΙΔΕΣ, ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΤΣΟΝΑΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ? ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΞΕΡΕΙΣ???? Ε ΑΜΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

        • Πας και διαβάζεις κάθε παλιοφυλαδα και αναπαραγης τις μπουρδολογιες. Εδώ στην Κω με τόσες χιλιάδες εμβολιασμενους, έχεις να αναφέρης κάποιες θανατηφόρες παρενέργειες του εμβολίου?

    • Σαν……παλι πεταχτηκες απροσαρμοστο? Εσυ τι εχεις καταλαβει? Μονο για την παρτυ σου δεν εχεις καταλαβει ακομα κατι. Οτι πας ΧΩΡΙΣ ΕΦΟΔΙΑ στον πολεμο.

  2. Προς ρε παλιοσαχλαμάρα ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ Κ@ΘΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ

    ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΔΩΣΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
    http://aegeanews.gr/featured/388340/nea-tragodia-sygklonizei-tin-kefalo-25chronos-koimithike-kai-den-ksanaksypnise/
    http://aegeanews.gr/news/fimes/399632/aperanti-thlipsi-apo-ton-aifnidio-thanato-tou-35chronou-iakovou-karathoma-sto-amaniou/
    http://aegeanews.gr/featured/382086/efyge-proedros-tou-syllogou-gymnaston-tou-kao-filinos-vasilis-chatzipavlis-enas-energos-politis-poly-drastirios-agapitos-daskalos-kai-anthropos/

    • Και μονο ο τρόπος απαντήσεώς σου σε χαρακτηρίζει σαν αλητηριο.

      Ονόμασε τα αν τολμάς. Και γνωρίζουμε πολύ καλά το ιστορικό τουλάχιστον των δύο. Γνωρίζεις μήπως τυχόν πόρισμα θανάτου για τον καθένα? ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

      • ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΡΕ Κ@Θ@ΡΜ@ ΑΛΗΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΟΛΗ? Η ΚΑΜΟΡΑ?

        ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΑΓΚΑ Κ@ΘΑΡΜΑ. ο 57ΧΡΟΝΟΣ ΤΙ ΕΙΧΕ?? ΠΑΕΝΕ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΛΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ………………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ